ΟΜΟΡΦΙΑ

Τα 7 μυστικά ομορφιάς στην εφηβεία

Οι πειραματισμοί με το μακιγιάζ και η χρήση περιττών καλλυντικών στην εφηβεία θέλουν προσοχή. Μέχρι να κατασταλάξεις και να δεις από μόνη σου τι σου πάει, θα πρέπει να ξέρεις τα εξής:
Τα 7 μυστικά ομορφιάς στην εφηβεία

Οι πειραματισμοί με το μακιγιάζ και η χρήση περιττώνκαλλυντικών στην εφηβεία θέλουν προσοχή. Μέχρι να κατασταλάξεις και να δεις απόμόνη σου τι σου πάει, θα πρέπει να ξέρεις τα εξής:

1.Μην αγοράσεις για τα επόμενα 15 χρόνια make-up: Η ομορφιάσου είναι το νεανικό σου δέρμα. Το make-up είναι για γυναίκες μεγαλύτερες από30-35 ετών. Βέβαια, ένα concealer είναι χρήσιμο για να καλύψεις τα σπυράκια καιμετά να χρησιμοποιήσεις μία ελαφριά πούδρα.

2.Το concealer δεν πρέπει να το τρίβεις: Όταν το χρησιμοποιείς για τα σπυράκια, τοποθέτησε μια μικρή ποσότητα στο δάχτυλο καιεφάρμοσέ το ταμποναριστά στο δέρμα σου.

3.Μη μακιγιάρεις έντονα και τα μάτια και τα χείλη σου: Ανφοράς έντονη σκιά στα μάτια, χρησιμοποίησε ένα απαλό lip gloss στα χείλη. Ανπάλι προτιμάς ένα έντονο κραγιόν, μη βάλεις πολύ ρουζ και διάλεξε μια απαλήσκιά στα μάτια.

4.Τα φυσικά μαλλιά είναι πάντα το καλύτερο: Αν θέλεις να βάψειςτα μαλλιά, μην ξεφύγεις πολύ από το φυσικό σου χρώμα, γιατί δεν θα σεκολακεύει.

5.Χρησιμοποίησε βαζελίνη: Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις γιατα σκασμένα χείλη σου.

6.Όταν αγοράζεις καλλυντικά, να δοκιμάζεις αν ταιριάζουν στοδέρμα σου, μέχρι να καταλήξεις στην απόχρωση που σου ταιριάζει.

7.Μην ξεχνάς ποτέ την αντηλιακή κρέμα. Η καλύτερη προστασίατου δέρματος που θα την καταλάβεις μετά από χρόνια, όταν θα συγκρίνεις τη δικήσου επιδερμίδα με των φιλενάδων σου που βαριόντουσαν να βάλουν αντηλιακή κρέμα.