ΟΜΟΡΦΙΑ

Οι καλύτερες μέθοδοι να “κρύψετε” τις ρυτίδες

Τώρα, μπορεί ο καθένας να περιορίσει τις ρυτίδες ή και να καταφέρει να τις εξαφανίσει εντελώς από το πρόσωπό του με αυτούς τους απλούς τρόπους
Οι καλύτερες μέθοδοι να “κρύψετε” τις ρυτίδες

Τώρα, μπορεί ο καθένας να περιορίσει τις ρυτίδες ή και να καταφέρει να τις εξαφανίσει εντελώς από το πρόσωπό του με αυτούς τους απλούς τρόπους:

Ενυδατική κρέμα

Με την ηλικία, το δέρμα γίνεται πιο ξηρό, κάνοντας τις ρυτίδες να ξεχωρίζουν περισσότερο. Επαναφέρετε την υγρασία του προσώπου και καταπολεμήστε τις λεπτές γραμμές. Ψάξτε για μια ενυδατική κρέμα με υαλουρονικό οξύ, το οποίο τραβά το νερό και “γεμίζει” το δέρμα.

Χρησιμοποιήστε ρετινοειδή

Η ρετινόλη κάνει το δέρμα σας να παράγει περισσότερο κολλαγόνο, το οποίο καταπολεμά τις ρυτίδες. Χρησιμοποιήστε το προϊόν της επιλογής σας σύμφωνα με τις οδηγίες, και να είστε υπομονετικοί. Τα περισσότερα προϊόντα μπορεί να χρειαστούν από 6 εβδομάδες έως και 3 μήνες για να φέρουν εμφανή αποτελέσματα. Μην ξεχνάτε να φοράτε αντηλιακό. Τα ρετινοειδή μπορούν να κάνουν το δέρμα σας πιο ευαίσθητο στον ήλιο. Το να φοράτε αντηλιακό κάθε μέρα μπορεί επίσης να σας βοηθήσει στην πρόληψη μελλοντικών ρυτίδων.

Μην το παρακάνετε με τις κρέμες αντιγήρανσης

Δοκιμάστε ένα ή δύο προϊόντα αντιγήρανσης ανά πάσα στιγμή. Χρησιμοποιώντας πάρα πολλά θα προκαλέσετε ερεθισμό στο δέρμα, κάτι που θα κάνει τα σημάδια της γήρανσης πιο ορατά. Είναι καλύτερα να ξεκινήσετε με ένα μόνο προϊόν και να προσθέσετε ένα άλλο προϊόν μετά από ένα μήνα τουλάχιστον. Ψάξτε για προϊόντα που περιέχουν βιταμίνη C.

Διαβάστε επίσης:

Έξι συνήθειες που σας προκαλούν ρυτίδες

Το συμπλήρωμα που μειώνει τις ρυτίδες κατά 20%

Τι να τρώτε για να μην κάνετε ρυτίδες

Αντιγηραντική κρέμα υπόσχεται 847 φορές καλύτερα αποτελέσματα!