ΟΜΟΡΦΙΑ

Σπίλοι μετά το καλοκαίρι: Κάντε τώρα, μία δωρεάν εξέταση

Δωρεάν εξέταση σπίλων, τις γνωστές σε όλους μας ελιές, παρέχει η πρότυπη νοσηλευτική μονάδα, ΝΕΟ ΑΘΗΝΑΙΟΝ M.D. HOSPITAL, σε όσους το επιθυμούν για τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου. Μετά τις καλοκαιρινές σας διακοπές, έχετε την ευκαιρία να κάνετε δωρεάν έλεγχο του δέρματός σας, ώστε να προλάβετε τυχόν κακοήθεις βλάβες, από την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο.

Σπίλοι μετά το καλοκαίρι: Κάντε τώρα, μία δωρεάν εξέταση

Το Πρόγραμμα πραγματοποιείται στο πλαίσιο των μηνιαίων Ενημερωτικών και Κοινωνικών δράσεων του Θεραπευτηρίου, ΝΕΟ ΑΘΗΝΑΙΟΝ M.D. HOSPITAL, στο Ειδικό Τμήμα Διάγνωσης, Παρακολούθησης και Χειρουργικής αντιμετώπισης Σπίλων, που έχει οργανωθεί στους χώρους του, στην οδό Αστυδάμαντος 83, Αθήνα (πίσω από τα ξενοδοχεία Hilton, Caravel).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν από σήμερα στο τηλέφωνο 211 6009261, καθημερινά από τις 10.00 έως τις 17.00, προκειμένου να κλείσουν ραντεβού για ΔΩΡΕΑΝ εξέταση μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Σχετικά με το μελάνωμα

Κάθε χρόνο περισσότεροι από 50.000 Ευρωπαίοι εμφανίζουν επιθετική μορφή καρκίνου του δέρματος. Χιλιάδες άνθρωποι ετησίως έρχονται αντιμέτωποι με τη θλιβερή διαπίστωση ότι "εκείνη η ελιά" έχει από καιρό, μετατραπεί σε μελάνωμα. Για την αποφυγή μιας τέτοιας επικίνδυνης εξέλιξης μπορείτε να κάνετε μια προληπτική εξέταση του δέρματός σας.

Οι περισσότεροι καρκίνοι του δέρματος (βασικοκυτταρικοί, ακανθοκυτταρικοί κ.ά) δεν θεωρούνται γενικά πολύ επικίνδυνοι, διότι θεραπεύονται εύκολα χειρουργικά ή με διάφορα φάρμακα που εφαρμόζονται τοπικά στο δέρμα.

Εξαίρεση αποτελεί ο κακοήθης σπίλος (σπίλος- ελιά) που ονομάζεται μελάνωμα. Το μελάνωμα προέρχεται από μελανινοκύτταρα του δέρματος, τα οποία βρίσκονται στο κατώτερο στρώμα της επιδερμίδας και παράγουν μελανίνη, τη χρωστική που προσδίδει το φυσικό χρώμα του δέρματος. Το 90% των μελανωμάτων, αν διαγνωστούν έγκαιρα, μπορούν να θεραπευτούν. Οι επισκέψεις γίνονται κατόπιν ραντεβού και δεν περιλαμβάνουν άλλες ιατρικές πράξεις (συνταγογράφηση, επιπλέον δερματολογικές εξετάσεις).

Σχετικά με το ΝΕΟ ΑΘΗΝΑΙΟΝ M.D. HOSPITAL

Το 2007 μια παραδοσιακή Κλινική του Κέντρου της Αθήνας μεταμορφώθηκε σε Πρότυπη νοσηλευτική Μονάδα, με κάλυψη όλων των Ιατρικών ειδικοτήτων η οποία αναπτύσσεται σε 8 ορόφους 102 κλινών επί της οδού Αστυδάματος 83, Αθήνα (πίσω από το ξενοδοχείο Caravel). Το ΝΕΟ ΑΘΗΝΑΙΟΝ M.D. HOSPITAL, είναι δημιούργημα καταξιωμένων γιατρών, με ποιότητα και εμπειρία σε κάθε λειτουργία και με πρωτοπορειακό ιατρικό εξοπλισμό, που στοχεύει στην εγγύηση της ποιότητας ζωής.

Ιδιαίτερη έμφαση δίδεται στα «χειρουργεία ημέρας», με την εφαρμογή των εφαρμόζοντας τις πλέον σύγχρονων Ελάχιστα Επεμβατικών Τεχνικών για τη θεραπεία των περισσοτέρων παθήσεων, προσφέροντας πολλά πλεονεκτήματα στους ασθενείς.