ΟΜΟΡΦΙΑ

Ξυραφάκι με λέιζερ – Το μέλλον της αποτρίχωσης! (vid)

Σύντομα θα ξυριζόμαστε με ξυραφάκι όχι με λεπίδες αλλά με λέιζερ, κάνοντας την αποτρίχωση σαφώς πιο ευχάριστη αλλά και πιο αποτελεσματική.

Ξυραφάκι με λέιζερ – Το μέλλον της αποτρίχωσης! (vid)

Η συσκευή Skarp είναι η τελευταία λέξη στο χώρο της περιποίησης. Το πρωτοποριακό ξυραφάκι κάνει την επιδερμίδα απαλή με τη χρήση φωτός και όχι λεπίδας.

Οι δημιουργοί του Skarp κατάφεραν να επιτύχουν αυτό που προσπαθούν χρόνια άλλοι κατασκευαστές ξυριστικών μηχανών: Ανακάλυψαν ότι σωματίδια που βρίσκονται σε κάθε ανθρώπινη τρίχα αυτοκαταστρέφονται όταν απορροφούν το φως, όταν βέβαια το φως αυτό εκπέμπεται σε συγκεκριμένο μήκος κύματος.

o SKARP LASER 570

Απελευθερώνοντας το φως αυτό από το λέιζερ της πλατιάς «λεπίδας», το Skarp κόβει την τρίχα, χωρίς όμως να προκαλεί τους συνήθεις ερεθισμούς και τα κοψίματα που συνοδεύουν το παραδοσιακό ξύρισμα. Όπως είναι φυσικό, για να ξυριστείτε με το Skarp δεν χρειάζεται αφρός ή τζελ ξυρίσματος.

Το Skarp δεν λειτουργεί όπως το λέιζερ για τη μόνιμη αποτρίχωση, καθώς δεν θερμαίνει ολόκληρη την τρίχα. Επίσης, το πρωτοποριακό ξυραφάκι είναι κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας.

Άγνωστο πότε θα διατεθεί στο ευρύ κοινό το Skarp, σίγουρα όμως πολλοί το περιμένουν με ανυπομονησία!

Διαβάστε επίσης:

Πώς θα ξυρίσετε σωστά τη γραμμή του μπικίνι
Μυστικά για να κρατά περισσότερο το ξύρισμα
Οι κίνδυνοι που κρύβει το ξύρισμα στην ευαίσθητη περιοχή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ