ΟΜΟΡΦΙΑ

CASTALIA: Νέα προϊόντα Dermopur, Sensial και Helioderm για όλες τις ηλικίες και τους τύπους επιδερμίδας

Τα ερευνητικά εργαστήρια της CΑSTALIA LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES, με πάνω από 20 χρόνια τεχνογνωσίας στη βιολογία της επιδερμίδας, παρέχουν αξιόπιστες λύσεις με δερματολογικά και κλινικά ελεγμένα προϊόντα για όλες τις ηλικίες και κάθε τύπο επιδερμίδας.

CASTALIA: Νέα προϊόντα Dermopur, Sensial και Helioderm για όλες τις ηλικίες και τους τύπους επιδερμίδας

Εν όψει του καλοκαιριού παρουσιάζουν τα νέα προϊόντα Dermopur, Helioderm και Sensial.

Dermopur Patch Liquide

Το Dermopur Patch Liquide, είναι ένα προϊόν με υφή γέλης, που συνδυάζει ενεργά συστατικά υψηλής αποτελεσματικότητας και αποδεδειγμένη δράση ενάντια στις ατέλειες. Λίγα λεπτά μετά την εφαρμογή της, δημιουργεί ένα διάφανο φιλμ-επίθεμα το οποίο βοηθάει στην παρατεταμένη αποδέσμευση και τη βέλτιστη απορρόφηση των συστατικών μέχρι την αφαίρεσή του. Ο αποτελεσματικός συνδυασμός των συστατικών Salicylic Acid, Acnacidol, Oleamed και Aloe Vera που περιέχει, μειώνει την έκκριση σμήγματος, βοηθά στην αποφυγή ανάπτυξης βακτηρίων, καθαρίζει κι ενυδατώνει την επιδερμίδα, ενώ αναστέλλει τη δημιουργία των μαύρων στιγμάτων.
Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας που παρουσιάζουν χρόνιες ή περιστασιακές ατέλειες.

Sensial Eau Micellaire Démaquillante 3 en 1

To Sensial Eau MicellaireDémaquillante 3 en 1 είναι ένα διάλυμα καθαρισμού και αφαίρεσης μακιγιάζ, που σέβεται ιδιαίτερα την ευαίσθητη επιδερμίδα, στην οποία τα συμβατικά καθαριστικά προϊόντα μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμούς και κοκκινίλες. Πρόκειται για ένα απαλό προϊόν ντεμακιγιάζ σε μορφή νερού με ενυδατικούς και τονωτικούς παράγοντες, κατάλληλο για όλους τους τύπους ευαίσθητης επιδερμίδας. Καθαρίζει, τονώνει και αναζωογονεί πρόσωπο και χείλη, απομακρύνοντας το μακιγιάζ, ακόμα και γύρω από τα μάτια, ενώ ενυδατώνει άμεσα την επιδερμίδα.

Sensial Crème Yeux Hydratante

Η Sensial Crème Yeux Hydratante είναι μια ενυδατική κρέμα ματιών, η οποία συνδυάζει ενεργά συστατικά υψηλής αποτελεσματικότητας που προσφέρουν ενυδάτωση ενώ ταυτόχρονα καταπολεμούν τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες κάτω από τα μάτια. Ο αποτελεσματικός συνδυασμός δύο συστατικών ενυδάτωσης, υψηλής αποτελεσματικότητας, του HyActive & του Moist 24TM, παρέχει εντατική και 24ωρης διάρκειας ενυδάτωση, βελτιώνοντας την υφή της επιδερμίδας κι απαλύνοντας τις ρυτίδες. Το συστατικό Eyeliss προλαμβάνει και καταπολεμά τις σακούλες κάτω από τα μάτια, ενώ συσφίγγει και τονώνει την επιδερμίδα. Παράλληλα, το συστατικό Haloxyl καταπολεμά τους μαύρους κύκλους.

Helioderm

Η αντηλιακή σειρά Helioderm δρα αποτελεσματικά, ακόμα και στις πιο απαιτητικές κι ευαίσθητες επιδερμίδες. Ο μοναδικός συνδυασμός του φωτοσταθερού συστήματος φίλτρων Tinosorb™ M® & S® και το συστατικό Tan Actine λειτουργούν σαν ασπίδα κατά των αρνητικών επιδράσεων της UVA και UVB ακτινοβολίας, ενώ παράλληλα το συστατικό Helioguard 365 προστατεύει την επιδερμίδα από τη φωτογήρανση κι η Vitamin E παρέχει αντιοξειδωτική προστασία ενάντια στις ελεύθερες ρίζες. Όλα τα προϊόντα της σειράς είναι κατάλληλα ακόμα και για επιδερμίδες υπερευαίσθητες, πολύ ανοιχτόχρωμες, μη-ανεκτικές στον ήλιο και το άρωμα.