ΟΜΟΡΦΙΑ

Botox & Υαλουρονικό Οξύ: Hands-On Workshop από την Cosmetic Derma Medicine

Botox και Υαλουρονικό Οξύ είναι σήμερα οι δύο πιο δημοφιλείς ενέσιμες θεραπείες, που επιλέγουν ολοένα και περισσότερες γυναίκες (αλλά και άντρες!) με σκοπό να επαναφέρουν τη χαμένη νεότητα της επιδερμίδας, να αντιμετωπίσουν ρυτίδες και λεπτές γραμμές, καθώς και να ανακτήσουν το χαμένο όγκο σε σημεία που με το πέρασμα του χρόνου χάνουν την σφριγηλότητά τους.

Botox & Υαλουρονικό Οξύ: Hands-On Workshop από την Cosmetic Derma Medicine

Αν και αποτελούν δύο απόλυτα ασφαλείς θεραπείες που εφαρμόζονται ευρέως σήμερα, απαιτούν εξειδίκευση, τεχνογνωσία και εμπειρία από τον Ιατρό που τις εφαρμόζει. Στο πλαίσιο αυτό και με σκοπό την σωστή εκπαίδευση και καθοδήγηση των Ιατρών που ήδη εφαρμόζουν ή θέλουν να εφαρμόσουν ενέσιμες θεραπείες, διοργανώθηκε και το 4ο κατά σειρά Hands-On Workshop της εξειδικευμένης δερματολογικής κλινικής Cosmetic Derma Medicine με θέμα «Botox & Υαλουρονικό Οξύ», το Σάββατο 13 Απριλίου.

Το Workshop απευθυνόταν σε Ιατρούς, Ειδικευμένους και μη, με ενδιαφέρον για τις νέες εξελίξεις στις ενέσιμες θεραπείες. Σκοπός της εκπαιδευτικής αυτής συνάντησης ήταν τόσο η μετάδοση της γνώσης, όσο και η πρακτική εξάσκηση των ενδιαφερόμενων γιατρών σε πραγματικά περιστατικά, υπό την καθοδήγηση της έμπειρης Ιατρικής Ομάδας της Cosmetic Derma Medicine.

Dr Vekris

Καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, Πλαστικός Χειρουργός, Ιδρυτής του Ιατρικού Ομίλου CDM Medical Group, τόνισε ότι ένας Ιατρός δεν θα πρέπει να κρίνεται μονάχα από το αποτέλεσμα της θεραπείας του αλλά και από την ικανότητά του να αντιμετωπίσει τυχόν επιπλοκή, κάτι που μόνο με συστηματική πρακτική εξάσκηση μπορεί να επιτύχει.

Dr Tsiatoura 2

Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος & Medical Director της Cosmetic Derma Medicine και η Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος & Assistant Medical Director της Cosmetic Derma Medicine ανέλυσαν τις εφαρμογές του Botox και του Υαλουρονικού Οξέος, στην Αισθητική Ιατρική.

Dr Mamali 2

Ο Δρ. Μιχαήλ Δραμουντάνης, Medical Director της Cosmetic Derma Medicine Ηρακλείου Κρήτης, παρουσίασε τις κλινικές εφαρμογές του Botox ενώ ο Δρ. Ιωάννης Δαλιανούδης Πλαστικός Χειρουργός, MD Τμήματος Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής της Cosmetic Derma Medicine, παρουσίασε την σωστή εφαρμογή των ενέσιμων θεραπειών με σεβασμό στην ανατομία του προσώπου, για την επίτευξη ενός αισθητικά άρτιου αλλά πρωτίστως ασφαλούς αποτελέσματος.

Dr Dramountanis
Dr Dalianoudis

Κλείνοντας, η Δρ. Σεβαστή Αφαντενού, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος & MD της Cosmetic Derma Medicine Ρόδου, παρουσίασε την βήμα-προς-βήμα αντιμετώπιση τυχόν επιπλοκών κατά την εφαρμογή.

Dr Afantenou

Μάθετε περισσότερα για το Workshop εδώ

Λίγα λόγια για την κλινική Cosmetic Derma Medicine

Η Cosmetic Derma Medicine αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη μονάδα εφαρμογών Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής με 10 υπερσύγχρονες κλινικές σε Ελλάδα και Κύπρο. Η εξειδικευμένη Ιατρική ομάδα, οι σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και οι πολυτελείς χώροι των κλινικών προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Ο Ιατρικός Όμιλος Cosmetic Derma Medicine Medical Group, με γνώμονα τη συνεχή εκπαίδευση και μετάδοση γνώσης, καθώς και τη γνωριμία με Ιατρούς από όλη την Ελλάδα, διοργανώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα εκπαιδευτικές δραστηριότητες, τόσο μέσω της Cosmetic Derma Medicine, όσο και μέσω την πολυβραβευμένης κλινικής μεταμόσχευσης μαλλιών Advanced Hair Clinicss. Αν θέλετε να ενημερώνεστε για τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες της Cosmetic Derma Medicine στείλτε μας e-mail.