Το «πατενταρισμένο» αφρόλουτρο που προσφέρει υγιεινό καθαρισμό σε όλο το σώμα

Η έκθεση στον ήλιο, οι υψηλές θερμοκρασίες και το αλάτι της θάλασσας αφήνουν την επιδερμίδα μας αφυδατωμένη και ξηρή, με αποτέλεσμα να χάνει τη φυσική φρεσκάδα και λάμψη της. Την ίδια στιγμή, υπάρχουν άνθρωποι, που ενώ ενδιαφέρονται και προσέχουν την προσωπική τους υγιεινή, ταλαιπωρούνται από έντονη εφίδρωση και κακοσμία του δέρματος, γεγονός που υποβαθμίζει την ψυχολογία και την ποιότητα της ζωής τους.

Ανεξάρτητα, όμως, από τις συνθήκες της εποχής ή το δερματικό πρόβλημα που επηρεάζει την υγεία του προσώπου ή του υπόλοιπου σώματος, η ανάγκη για εντατική φροντίδα και επανόρθωση γίνεται επιτακτική, προκειμένου να αποκτήσει η επιδερμίδα μας τη λαμπερή όψη που της αξίζει.Μπορεί να υπάρχουν διάφορες επιλογές στα φαρμακεία για την περιποίηση του σώματος και την αντιμετώπιση προβλημάτων της ταλαιπωρημένης επιδερμίδας, ωστόσο μία από αυτές έχει αποδειχθεί ότι αφήνει τη συντριπτική πλειονότητα των χρηστών ικανοποιημένη, με το ποσοστό των καταναλωτών, που δηλώνουν ότι θα ξαναγόραζαν το συγκεκριμένο προϊόν εξιδεικευμένου καθαρισμού να αγγίζει το 95%. Ο λόγος για το αφρόλουτρο HygienicShower της PHARMASEPT, με αποτελεσματική φόρμουλα που εξασφαλίζει υγιεινό καθαρισμό, ενυδάτωση και 24ωρη φρεσκάδα!

Αποσμητική και προστατευτική δράση αναζωογόνησης

Σύμφωνα, μάλιστα, με μελέτη του Ινστιτούτου COMPLIFE, που ειδικεύεται στην έρευνα προϊόντων ευεξίας, το 90% των καταναλωτών δήλωσε ότι, ύστερα από τη χρήση του εξειδικευμένου καθαρισμού σώματος Hygienic Shower για δύο εβδομάδες, αισθάνθηκε το δέρμα του πιο αναζωογονημένο, ενυδατωμένο και απαλό, ενώ το σύνολο των χρηστών διαπίστωσε ότι το αφρόλουτρο είχε ήπια καθαριστική δράση στην επιδερμίδα του. Ακόμη, οι 9 στους 10 ανέφεραν πως το δέρμα τους είχε μια εξαιρετικά ευχάριστη μυρωδιά, όταν την ίδια στιγμή παραπάνω από τους μισούς δήλωσαν ότι η φρεσκάδα και η αποσμητική δράση παρέμεινε για αρκετές ώρες στο σώμα τους.

Τι είναι, όμως, αυτό που κάνει το HygienicShower να ξεχωρίζει ανάμεσα στα υπόλοιπα προϊόντα περιποίησης σώματος, αλλά και τις προτιμήσεις των καταναλωτών; Πρόκειται για ένα κλινικά μελετημένο προϊόν της σειράς BodyCare της PHARMASEPT, που αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση περιποίησης για όλη την οικογένεια. Η σύνθεση του είναι πλούσια σε φυσικά εκχυλίσματα, απαλλαγμένη από αλλεργιογόνα, σαπούνι, αλκάλια και parabens. Το «πατενταρισμένο» αφρόλουτρο καθαρίζει, ενυδατώνει, έχει αντισηπτική δράση και είναι κατάλληλο για πρόσωπο, σώμα και την ευαίσθητη περιοχή.

1

Καθαριότητα, φρεσκάδα, ενυδάτωση, μαλακτική και καταπραϋντική δράση

Μέσω της κλινικής μελέτης που πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο Αττικόν, διαπιστώνεται ότι η ειδικά μελετημένη σύνθεσή του καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα, χωρίς να ξηραίνει ή να ερεθίζει, ενώ οι ήπιοι αντιμικροβιακοί παράγοντες εξουδετερώνουν αποτελεσματικά τα βακτήρια και τις δυσάρεστες οσμές, προσφέροντας υγιεινή καθαριότητα και φρεσκάδα, που διαρκεί. Παράλληλα, με τη χρήση φυσικών εκχυλισμάτων και με pH 5,5, όμοιο με το φυσιολογικό pH του δέρματος, επιτυγχάνεται η διατήρηση και επαναφορά της ισορροπίας της επιδερμίδας, η οποία μένει απαλή και ενυδατωμένη.

Χάρη στο παντεταρισμένο σύστημα απόσμησης της Pharmasept, το οποίο αποτελεί ένα σύστημα φυσικής αντιμικροβιακής προστασίας με ήπιους αντισηπτικούς παράγοντες, το HygienicShower προσφέρει την καθαρή εφίδρωση του δέρματος, απαλλαγμένη από δυσάρεστες οσμές. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται είναι φυσικής προέλευσηςλλοτεώπιση σκληρύνσεων, ριπο, ιδιαίτερα φιλικές με το δέρμα και εύκολα βιοδιασπώμενες. Όπως οι πρωτεΐνες Σιταριού και η Προβιταμίνη Β5, πουβοηθούν στην ενυδάτωση της επιδερμίδας και επαναφέρουν την ελαστικότητά της, αλλά και τα εκχυλίσματα Καλέντουλας, AloeVera και Αλλαντοΐνης, με ευεργετικές για το δέρμα ιδιότητες, ανακουφίζοντας την επιδερμίδα από ερεθισμούς και κοκκινίλες.

2

Το αφρόλουτρο HygienicShower συγκαταλέγεται στα δημοφιλή προϊόντα περιποίησης σώματος της PHARMASEPT, τα οποία αποτελούν μία πλούσια γκάμα φυσικών προϊόντων, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες φροντίδας της επιδερμίδας. Η εταιρεία, με την 25ετή εμπειρία ανάπτυξης αξιόπιστων δερμοκαλλυντικών προϊόντων υψηλών προδιαγραφών,κυκλοφορεί τη σειρά BodyCare εμπλουτισμένη με προϊόντα υγιεινού καθαρισμού, τόσο για την ευαίσθητη περιοχή, όπως το HygienicFoamWash, τον υποαλλεργικό αφρό καθαρισμού με φυτικά εκχυλίσματα που σέβεται τη φυσιολογική χλωρίδα της βλενογόνου, αλλά και με ολοκληρωμένες σειρές περιποίησης χεριών και φροντίδας ποδιών για αντιμετώπιση των σκληρύνσεων και της κακοσμίας!

Με το HygienicShower της PHARMASEPT, οι στιγμές… αμηχανίας από την κακοσμία μηδενίζονται, η καθημερινότητά σας βελτιώνεται και τα «σημάδια» στο δέρμα από τις συχνές αποδράσεις στον ήλιο και τη θάλασσα αποτελούν παρελθόν.