Το κολλαγόνο είναι το αόρατο υποστηρικτικό δίκτυο που κρατά την επιδερμίδα σφριγηλή, νεανική, και γεμάτη ζωντάνια από μέσα προς τα έξω κι από έξω προς τα μέσα.
Μετά τα 30 η παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα επιβραδύνεται, με αποτέλεσμα να μειώνεται με ρυθμό 1% κάθε χρόνο. Η διαδικασία συντελείται ακόμα πιο γρήγορα όταν καταναλώνετε τροφές που επιταχύνουν τη φυσική αυτή μείωση.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ποιες τροφές ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου:
Πηγή: Bestie
Διαβάστε επίσης: