ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Έξι σημάδια ότι θα σε απατήσει (βίντεο)

Γιατί μερικοί άνθρωποι δεν μπορούν να μείνουν πιστοί στο σύντροφό τους; Υπάρχουν άραγε συγκεκριμένοι «παράγοντες κινδύνου» για την απιστία;

Έξι σημάδια ότι θα σε απατήσει (βίντεο)

Γιατί μερικοί άνθρωποι δεν μπορούν να μείνουν πιστοί στο σύντροφό τους; Υπάρχουν άραγε συγκεκριμένοι «παράγοντες κινδύνου» για την απιστία;

Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι υπάρχουν 6 σημάδια που μπορούν να καθορίσουν τις... τάσεις απιστίας. Η Δρ Ρόμπιν Μίλχαουζεν από το Πανεπιστήμιο Γκουέλφ του Καναδά και ο νευροεπιστήμονας Δρ Τζιοβάνι Φραζέτο απαντούν.

https://www.youtube.com/watch?v=H4HlgOF7vUo#t=149

Σύμφωνα με τους δύο επιστήμονες, τα 6 «προειδοποιητικά σημάδια» του άπιστου συντρόφου είναι:

1. Η βαθιά φωνή (για τους άνδρες)

Πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι οι γυναίκες προτιμούν τους άνδρες με βαθιά φωνή, αλλά μόνο για μια εφήμερη σχέση. Ο λόγος είναι ότι η βαθιά φωνή αποτελεί ένδειξη της υψηλής τεστοστερόνης και η πολλή τεστοστερόνη στον άνδρα συνδέεται άμεσα με τις τάσεις απιστίας.

2. Η πετυχημένη καριέρα

Η καλή θέση εργασίας και ο υψηλός μισθός φαίνεται πως κάνουν τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες πιο επιρρεπείς στην απιστία.

3. Η στυτική δυσλειτουργία

Οι άνδρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα στύσης μπορεί να αναζητήσουν μια παράνομη σχέση ώστε να τονώσουν την ερωτική τους διάθεση.

4. Οι (μη) θρησκευτικές πεποιθήσεις

Τα άτομα που έχουν έντονες θρησκευτικές πεποιθήσεις είναι λιγότερο πιθανό να παραστρατήσουν, καθώς κάτι τέτοιο είναι αντίθετο με την ιδεολογία τους.

5. Η κακή διάθεση και η παράξενη προσωπικότητα

Στοιχεία όπως οι νευρώσεις, οι ψυχώσεις, οι απότομες εναλλαγές στη διάθεση και η ευαισθησία απέναντι στο στρες είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που κάνουν έναν άνδρα ή μια γυναίκα πιο επιρρεπή στην απιστία.

6. Το διαζύγιο των γονέων

Έρευνες δείχνουν ότι η απιστία είναι εν μέρει… κληρονομική. Τα παιδιά χωρισμένων γονιών φαίνεται πως είναι πιο πιθανό να στραφούν σε μια παράνομη σχέση ή να καταλήξουν οι ίδιοι στο διαζύγιο.