ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Πώς το περπάτημα της γυναίκας δείχνει αν έχει οργασμούς στο σεξ!

Έρευνα Βέλγων επιστημόνων έρχεται να αποκαλύψει απόκρυφα μυστικά της σεξουαλικής ζωής κάθε γυναίκας, τουλάχιστον για όσους είναι αρκετά... παρατηρητικοί.

Πώς το περπάτημα της γυναίκας δείχνει αν έχει οργασμούς στο σεξ!

Συγκεκριμένα, ομάδα ερευνητών από το "Institut d'itudes de la famille et de la sexualiti" του πανεπιστημίου "Universiti Catholique de Louvain", παρακολούθησαν με προσοχή σε βίντεο τον τρόπο που περπατούν οι γυναίκες και διαπίστωσαν ότι είναι δυνατό να προβλέψουν με ακρίβεια ποιες από αυτές έχουν τακτικά κολπικούς οργασμούς κατά τις σεξουαλικές τους συνευρέσεις.

Για τις ανάγκες της έρευνας, οι επιστήμονες βιντεοσκόπησαν γυναίκες -για τις οποίες είχαν ήδη συγκεντρώσει πληροφορίες για την σεξουαλική τους ζωή- να περπατούν στον δρόμο.

Στην συνέχεια έδειξαν σε ομάδα ειδικών σεξολόγων τα εν λόγω βίντεο. Οι σεξολόγοι δεν είχαν καμία γνώση για την σεξουαλική ζωή των γυναικών αυτών. Οι ερευνητές τους ζήτησαν να κρίνουν βάσει του περπατήματος των γυναικών, αν και ποιες από αυτές έχουν τακτικά οργασμούς στο σεξ.

Τα αποτελέσματα της έρευνας, η οποία δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση the Journal of Sexual Medicine, έδειξαν ότι οι σεξολόγοι ήταν σε θέση να προβλέψουν με ακρίβεια της τάξης του 81,25% ποιες γυναίκες έχουν οργασμούς, κρίνοντας μόνο τον τρόπο που περπατούν!

Παλιότερες έρευνες έχουν δείξει ότι υπάρχει σχέση ανάμεσα στην σεξουαλική ικανοποίηση που προσφέρει στην γυναίκα ο κολπικός οργασμός με την καλύτερη νοητική και ψυχική της κατάσταση. Επίσης, είναι γνωστό ότι οι οργασμοί μπορούν να χαλαρώσουν συγκεκριμένες ομάδες μυών στην πυελική περιοχή, αλλάζοντας έτσι τον τρόπο περπατήματος της γυναίκας.

Διερευνητικές αναλύσεις υποδεικνύουν ότι η μεγαλύτερη περιστροφή της πυέλου και της σπονδυλικής στήλης, καθώς και το μήκος του διασκελισμού μπορεί να είναι χαρακτηριστικό του βαδίσματος των γυναικών που βιώνουν τακτικά κολπικούς οργασμούς.

Διαβάστε επίσης:

Δεν θα πιστεύετε πόσο καιρό αντέχουν οι γυναίκες χωρίς σεξ...

Πιο... απρόβλεπτος ο γυναικείος οργασμός από τον ανδρικό

Μια ύπουλη αιτία πίσω από τις κακές επιδόσεις των ανδρών στο σεξ

Σε ποια ηλικία έχουν οι γυναίκες καλύτερες επιδόσεις στο σεξ