ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Νέα επιστημονική έρευνα αποκαλύπτει ποιοι άντρες… ξενοκοιτάνε συχνότερα!

Νέα επιστημονική έρευνα αποκαλύπτει ποιοι άντρες… ξενοκοιτάνε συχνότερα!

Κάθε γυναίκα εύχεται να έχει στο πλευρό της έναν γοητευτικό άντρα, όμως φαίνεται πως η εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση είναι... ευχή και κατάρα!

Αυτό δείχνει τουλάχιστον μια νέα επιστημονική έρευνα που δημοσιεύεται στο περιοδικό Personal Relationships, καθώς οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι ελκυστικοί άντρες είναι και αυτοί που «πετάει το μάτι τους» λίγο παραπάνω.

bigstock 160706378

Μάλιστα, σύμφωνα με τη νέα έρευνα, οι εμφανίσιμοι άντρες κάνουν επίσης μικρότερης διάρκειας σχέσεις, κάτι που ενδεχομένως σημαίνει ότι δυσκολεύονται να μείνουν πιστοί σε μία μόνο γυναίκα.

Οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ που εκπόνησαν τη μελέτη εκτιμούν ότι ένας γοητευτικός άντρας δυσκολεύεται περισσότερο, σε σύγκριση με κάποιον λιγότερο προικισμένο εμφανισιακά, να διατηρήσει μόνιμη σχέση, καθώς έχει λιγότερους ενδοιασμούς να αναζητήσει νέες αγκαλιές όταν εμφανιστούν τα πρώτα «σύννεφα» στη σχέση.

Αν και ήταν γνωστό από παλαιότερες έρευνες ότι οι εμφανίσιμοι άνθρωποι –άντρες και γυναίκες– είναι πιο πιθανό να τραβήξουν την προσοχή των γύρω, τα νέα στοιχεία (δυστυχώς) προσθέτουν ότι η εξωτερική εμφάνιση παίζει ρόλο και στο πόσο εύκολα θα ενδώσει κανείς σε έναν... πειρασμό.

Δείτε κι αυτό:

Η συμπεριφορά της γυναίκας στο σεξ που προδίδει ότι θα απατήσει

Απιστία: 5 σημάδια που δεν πρέπει να αγνοήσετε

Ποια είναι τα 4 είδη απιστίας

Πώς ορίζουν την απιστία άντρες και γυναίκες

BEST OF NETWORK

Ρωτήστε τον γιατρό

PlusQueen