ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας στην "Ελπίδα"

Την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ» επισκέφτηκαν εκπρόσωποι της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας (ΕΑΕΕ).

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας στην "Ελπίδα"

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της "Ελπίδας" ο Πρόεδρος της ΕΑΕΕ, κύριος Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων της Ένωσης, κύριος Νίκος Μακρόπουλος, ο κύριος Σπύρος Μαυρόγαλος, μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης και η Γενική Διευθύντρια της Ένωσης, κυρία Μαργαρίτα Αντωνάκη.

Φέτος η ΕΑΕΕ διοργάνωσε μια μεγάλη εκδήλωση και προσέφερε τα έσοδα της στο Σύλλογο «Όραμα ΕΛΠΙΔΑΣ», με την επιθυμία να ενισχύσει την προσπάθεια που γίνεται μέσα από την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Εν συνεχεία η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο, κυρία Βαρδινογιάννη, παρουσίασε το έργο του Συλλόγου στους επισκέπτες και κλείνοντας την ομιλία της απένειμε στην ΕΑΕΕ την Τιμητική Πλακέτα της «ΕΛΠΙΔΑΣ», την οποία παρέλαβε ο κύριος Σαρρηγεωργίου.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν μεταξύ άλλων η Υποδιοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», κυρία Πολυτίμη Λεονάρδου, και τα μέλη του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», οι κυρίες Μελίνα Δασκαλάκη, Ελένη Σαμαρά-Κωνσταντακάτου, Καίτη Μεταξωτού, Αλίνα Μινέττα, Μπέκη Στραβελάκη, Έλλη Τζανετάτου, Κέττυ Φιλιππίδου και Βίκυ Φιλίππου.