ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το διατροφικό μυστικό της Jennifer Aniston για τέλειο κορμί!

Παρά τα 46 της χρόνια, η Jennifer Aniston καταφέρνει να διατηρείται σε εξαιρετική φόρμα και το σώμα της είναι αναμφίβολα ζηλευτό.

Το διατροφικό μυστικό της Jennifer Aniston για τέλειο κορμί!

Η «σύμβουλος» της ηθοποιού Kathy Kaehler αποκάλυψε τα διατροφικά μυστικά της αγαπημένης ηθοποιού.

Σύμφωνα με την Kaehler, η Aniston δεν ακολουθεί κάποια μοντέρνα δίαιτα-εξπρές αλλά τρώει πέντε γεύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Επίσης, γυμνάζεται καθημερινά, κάνοντας ασκήσεις πέντε φορές την ημέρα για πέντε λεπτά και πηγαίνοντας για τρέξιμο.

Η Kaehler δηλώνει πως δεν υποστηρίζει την αυστηρή μέτρηση θερμίδων, γι' αυτό και συμβουλεύει την Aniston να τρώει τρία με πέντε μικρά αλλά υγιεινά γεύματα την ημέρα.

Μια συμβουλή που δίνει η ειδικός σε όλους εμάς είναι να κάνουμε τα ψώνια ολόκληρης της εβδομάδας μαζί, ώστε να μην «ξεμείνουμε» από τα απαραίτητα και μπούμε στον πειρασμό να φάμε απ' έξω.

Επίσης, σύμφωνα με την Kaehler, η αγαπημένη ηθοποιός δεν στερείται λιχουδιές, όπως ένα μπισκότο, αλλά προσέχει τις ποσότητες. «Ποτέ δεν θα έτρωγε ένα ολόκληρο κουτί μπισκότα. Θα φάει ένα και θα απολαύσει κάθε μπουκιά», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Για πρωινό, η Aniston προτιμά τα αβγά και για μεσημεριανό το ψάρι. Μέσα στην ημέρα, ως σνακ απολαμβάνει λίγη μαύρη σοκολάτα, goji berries ή σπόρους chia.

meal

Διαβάστε επίσης:

Το ρόφημα που προτιμά η Τζένιφερ Λόπεζ για πιο γρήγορο μεταβολισμό!
Η επιστημονική εξήγηση πίσω από την... εμμονή με τα μεγάλα οπίσθια!