ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πώς είναι η «τέλεια γυναίκα», σύμφωνα με τους άντρες (εικόνα)

Ξανθιά ή μελαχρινή; Αδύνατη ή με καμπύλες; Μαύρα ή γαλανά μάτια; Ποια χαρακτηριστικά αναζητούν τελικά οι περισσότεροι άντρες σε μια γυναίκα;

Πώς είναι η «τέλεια γυναίκα», σύμφωνα με τους άντρες (εικόνα)

Κάθε άντρας έχει στο μυαλό του τη δική του εικόνα για την «τέλεια γυναίκα», ωστόσο τα γούστα του αντρικού πληθυσμού συγκλίνουν σε ορισμένα σημεία και μπορούν να δώσουν μια ιδέα για το τι ψάχνουν οι περισσότεροι.

Δημοφιλής αμερικανική ιστοσελίδα πραγματοποίησε έρευνα σε μεγάλο δείγμα χρηστών και οι απαντήσεις του διαμόρφωσαν την «τέλεια γυναίκα», τουλάχιστον για τα πρότυπα των ΗΠΑ, βάσει διαφόρων χαρακτηριστικών διάσημων γυναικών.

Οι απαντήσεις των αντρών πέρυσι είχαν δημιουργήσει μια εικόνα εκ διαμέτρου αντίθετη με τη φετινή. Η περσινή «τέλεια γυναίκα» ήταν ξανθιά και είχε ανοιχτόχρωμα μάτια, ενώ φέτος η πλάστιγγα φέρνει προς τα καστανά μάτια, τα καστανά μαλλιά και το σκουρόχρωμο δέρμα.

310E58A600000578 3442438 Big bucks for love A new study by bid for dates site WhatsYourPr m 16 1455207171937

Η «τέλεια γυναίκα» –για φέτος τουλάχιστον– έχει ύψος 1,75, ακριβώς όσο ψηλή είναι η Τζένιφερ Λόρενς και λίγο πιο κοντή από το σούπερ μόντελ Κένταλ Τζένερ.

Έχει καστανά μαλλιά σαν την Μίλα Κούνις, καστανά μάτια και βλέμμα σαν αυτό της Σελίνα Γκόμεζ, της Τζέσικα Άλμπα ή της Μπιγιόνσε.

Επίσης, η «τέλεια γυναίκα» έχει σχετικά σκουρόχρωμο δέρμα τύπου Κιμ Καρντάσιαν και έχει γυμνασμένο κορμί σαν την Τζέσικα Μπίελ.

Μη βιαστείτε να πείτε ότι οι άντρες είναι «ρηχοί» και αναζητούν μόνο το εντυπωσιακό παρουσιαστικό. Οι χρήστες που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν επίσης ότι η «τέλεια γυναίκα» πρέπει επίσης να έχει πτυχίο και δεν πρέπει να πίνει πολύ, πέραν των συνηθισμένων κοινωνικών εκδηλώσεων!

Δείτε κι αυτό:

Δείτε ποιο είναι το τέλειο στήθος!

Journal of Sexual Medicine: 105 γυναίκες περιγράφουν το «τέλειο» πέος