ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κινδύνευσαν από ποντικόφαρμακο 8 παιδιά σε παιδικό σταθμό

Εισαγγελική έρευνα διατάχθηκε από την εισαγγελία Πλημμελιοδικών για τη δηλητηρίαση οκτώ μικρών παιδιών από ποντικοφάρμακο στο Δημοτικό Βρεφονηπιακό Σταθμό της Παλαιάς Φώκαιας Αττικής.
Κινδύνευσαν από ποντικόφαρμακο 8 παιδιά σε παιδικό σταθμό

Εισαγγελική έρευνα διατάχθηκε από τηνεισαγγελία Πλημμελιοδικών για τη δηλητηρίαση οκτώ μικρών παιδιών από ποντικοφάρμακοστο Δημοτικό Βρεφονηπιακό Σταθμό της Παλαιάς Φώκαιας Αττικής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οκτώ παιδάκιατου δημοτικού παιδικού σταθμού βρήκαν σε κάποιο σημείο του παιδικού σταθμού τιςμπάλες – ποντικοπαγίδες, νόμιζαν ότι ήταν παιχνίδι και άρχισαν να παίζουν μεαυτές. Κάποια από τα παιδάκια έπιασαν τις ποντικοπαγίδες και μετά έβαλαν ταχεράκια τους στο στόμα τους.

Οι υπεύθυνοι του σταθμού μόλιςκατάλαβαν τι είχαν συμβεί, ειδοποίησαν τους γονείς και τα παιδιά μεταφέρθηκανστο νοσοκομείο Παίδων, προκειμένου να υποβληθούν σε πλύση στομάχου.

Η εισαγγελία Πλημμελειοδικών διέταξετη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκεςκάτω από τις οποίες φυλάσσονταν οι ποντικοπαγίδες και αν υπήρχε επαρκής φύλαξητων παιδιών.