ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πώς θα αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά χωρίς να λιμοκτονήσετε

Κοιλιά! Ηαλήθεια είναι ότι αν αποθηκευτεί σε αυτό το σημείο του σώματός μας αρκετόλίπος, δύσκολα το ξεφορτωνόμαστε. Οκ, όλοι το γνωρίζετε. Με το να κάθεστε στονκαναπέ και να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας γλυκό, σίγουρα δε θα δείτε διαφορά. Πάμε να δούμε πέντε απλά tips που θα σας χαρίσουν επίπεδηκοιλιά. Μακριά από στερητικές δίαιτες, σκεφτείτε έξυπνα:
Πώς θα αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά χωρίς να λιμοκτονήσετε

Κοιλιά! Ηαλήθεια είναι ότι αν αποθηκευτεί σε αυτό το σημείο του σώματός μας αρκετόλίπος, δύσκολα το ξεφορτωνόμαστε. Οκ, όλοι το γνωρίζετε. Με το να κάθεστε στονκαναπέ και να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας γλυκό, σίγουρα δε θα δείτε διαφορά. Πάμε να δούμε πέντε απλά tips που θα σας χαρίσουν επίπεδηκοιλιά. Μακριά από στερητικές δίαιτες, σκεφτείτε έξυπνα:


1. Ξεκίνα την ημέρα σου με... κοιλιακούς. Μπορεί να σας φαντάζειπαράλογο, αλλά πολύς κόσμος επισκέπτεται το γυμναστήριο πριν πάει στη δουλειάτου. Οκ, δεν είπαμε να γίνετε gym freaks, αλλά μπορείτε σπίτι σας να κάνετεμερικά σετ κοιλιακών (απλών και πλαγίων) πριν φύγετε από το σπίτι. Η κοιλιά θατονωθεί και θα ξεκινήσετε δυναμικά την ημέρα σας.


Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr