ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εκτέλεσαν εν ψυχρώ δυο μέλη της Χρυσής Αυγής

Εν ψυχρώ εκτέλεση έγινε λίγο μετά τις 19:00  επί της Λεωφόρου Ηρακλέιου 420 και πιο συγκεκριμένα  έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Δυο άτομα που φορούσαν κράνη και  επέβαιναν σε μοτοσικλέτα πυροβόλησαν  περίπου 15 φορές φορές εναντίον  μιας ομάδας ατόμων, σκοτώνοντας δυο  και τραυματίζοντας έναν ακόμη.

Εκτέλεσαν εν ψυχρώ δυο μέλη της Χρυσής Αυγής

Εν ψυχρώ εκτέλεση έγινε λίγο μετά τις 19:00 επί της Λεωφόρου Ηρακλέιου 420 και πιοσυγκεκριμένα έξω από τα γραφεία τηςΧρυσής Αυγής.

Δυο άτομα που φορούσαν κράνη και επέβαιναν σε μοτοσικλέτα πυροβόλησαν περίπου 15 φορές φορές εναντίον μιας ομάδας ατόμων, σκοτώνοντας δυο και τραυματίζοντας έναν ακόμη.


Ο Ηλίας Κασιδιάρης μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό ανέφερε πωςπρόκειται για μέλη του κόμματος, ενώ οι πληρφορίες αναφέρουν πως η ηλικία τωννεκρών είναι μεταξύ 20 και 26 ετών. Το ίδιο με τον Η Κασιδιάρη ανέφερε και οΗλίας Παναγιώταρος.

Νεκροί είναι οι Μανώλης Καπελώνης και Γεώργιος Φουντούλης.

Όπως επιβεβαίωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, τα θύματα έχουν χτυπηθεί στον θώρακα και στοκεφάλι, και σημείωσε ότι μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα» ο έναςεκ των τριών νεαρών, ενώ ο άλλος άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείοπαρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή.

Όσον αφορά τον τρίτο τραυματία, που νοσηλεύεται στο ΓενικόΚρατικό Νοσοκομείο, είπε ότι είναι βαριά τραυματισμένος, βρίσκεται ήδη στοχειρουργείο και υπάρχει αισιοδοξία των γιατρών ότι μπορεί και να τα καταφέρει.


Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο newsbomb.gr