ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έρευνα: Ασχολούμαστε με το κινητό ακόμη και στο sex!

Τόσο πολύ φαίνεται να έχουν μπει τα smartphone στηζωή μας, ώστε τα χρησιμοποιούμε ακόμη και στις πιο προσωπικές μας στιγμές!
Έρευνα: Ασχολούμαστε με το κινητό ακόμη και στο sex!

Τόσο πολύ φαίνεται να έχουν μπει τα smartphone στηζωή μας, ώστε τα χρησιμοποιούμε ακόμη και στις πιο προσωπικές μας στιγμές!

Αυτό, τουλάχιστον, είναι το συμπέρασμα της δημοσκόπησης «MobilConsumer Habits 2013» που πραγματοποιήθηκε στην Αμερική και δείχνει ότι έναςστους δέκα ενήλικες (ποσοστό 10%) χρησιμοποιεί το κινητό του ακόμη και την ώραπου κάνει... σεξ!

Όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα, ειδικά στις ηλικίες 18έως 34 ετών, το ποσοστό αυτό είναι το διπλάσιο, αγγίζοντας το 20%.

Την ίδια ώρα, των 55% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι μιλάνεστο κινητό ή απαντούν σε μηνύματα την ώρα που οδηγούν.

Επίσης, το 12% παίρνουν το κινητό μαζί, την ώρα που κάνουνμπάνιο, το 35% ελέγχουν συνεχώς το κινητό, όταν είναι στο αθόρυβο στονκινηματογράφο ή το θέατρο, ενώ το 19% το ελέγχουν κρυφά, στην εκκλησία.

Μάλιστα, τους ερωτηθέντες δεν φαίνεται να πτοεί ούτε ηπροοπτική μίας νέας γνωριμίας ή ενός νέου συντρόφου, καθώς το 33% ασχολείται μετο κινητό, ακόμη και όταν βρίσκεται σε ένα ρομαντικό δείπνο.

Συνολικά, το 72% των 1.201 ερωτηθέντων δήλωσαν ότι καθ’ όλητη διάρκεια της ημέρας βρίσκονται σε απόσταση μικρότερη από 1,5 μέτρο από τοκινητό τους.

Οι συνέπειες της χρήσης του κινητού στη ζωή μας

Προχωρώντας ένα βήμα πιο πέρα, οι ερευνητές ζήτησαν από2.021 άτομα να δηλώσουν ποιες είναι οι επιπτώσεις των κινητών στη ζωή τους.

Περίπου το 12% όσων βρίσκονται σε σχέση, δήλωσαν ότι οσυνεχής έλεγχος του κινητού από τους ίδιους ή τη σύντροφό τους προκαλεί μεγάλοπρόβλημα στη σχέση τους.

Την ίδια ώρα, το 29% παραδέχτηκε ότι προδίδει τηνεμπιστοσύνη του συντρόφου του, ψάχνοντας κρυφά το κινητό του.

Τέλος, αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι το ίδιο φαίνεται νακάνουν και με τα κινητά των πιο κοντινώντους φίλων!