ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μία ενδιαφέρουσα ημερίδα για την Ωτορινολαρυγγολογία

Ημερίδα με θέμα «Διαστοματική Ρομποτική Χειρουργική στην Ωτορινολαρυγγολογία: Ότι πιο σύγχρονο για την υγεία σας!»θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014, ώρα 10-13:30, στο ξενοδοχείο King George
Μία ενδιαφέρουσα ημερίδα για την Ωτορινολαρυγγολογία

Ημερίδα με θέμα «Διαστοματική Ρομποτική Χειρουργική στην Ωτορινολαρυγγολογία: Ότι πιο σύγχρονο για την υγεία σας!»θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014, ώρα 10-13:30, στο ξενοδοχείο King George.

Η Διαστοματική Ρομποτική Χειρουργική άρχισε να εφαρμόζεται ερευνητικά το 2004 στις ΗΠΑ και καθιερώθηκε ως ασφαλής εναλλακτική μέθοδος στην αντιμετώπιση καλοήθων και κακοήθων παθήσεων του στοματοφάρυγγα, υποφάρυγγα, λάρυγγα και επέτρεψε για πρώτη φορά στους χειρουργούς-ωτορινολαρυγγολόγους, πολύ μεγαλύτερη προσπέλαση στις περιοχές στόματος, φάρυγγα, λάρυγγα.

Επίσης η Διαστοματική Ρομποτική Χειρουργική εφαρμόζεται με επιτυχία στην αντιμετώπιση ασθενών με αποφρακτική άπνοια στον ύπνο. Ήδη άνοιξε ο δρόμος και στην Ελλάδα για τη Ρομποτική Χειρουργική στην Ωτορινολαρυγγολογία και φέρνει ένα μήνυμα αισιοδοξίας στην αντιμετώπιση αυτών των παθήσεων. Αξίζει να αναφέρουμε πως η είσοδος στην Ημερίδα είναι ελεύθερη για τους επαγγελματίες υγείας και το κοινό.