ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πατούλης: Πολύ σημαντική για τους ακρίτες η δωρεά στην ΑΕΜΥ

“Καθοριστικά θα συμβάλει στον προσυμπτωματικό έλεγχο και την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας των ακριτών η πρωτοβουλία και η δωρεά των κινητών μονάδων υγείας στην Πολυκλινική του Ολυμπιακού Χωριού”, τόνισε ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης κατά τη διάρκεια των εγκαινίων  που έγιναν την Πέμπτη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατάις κ. Κάρολο Παπούλια.
Πατούλης: Πολύ σημαντική για τους ακρίτες η δωρεά στην ΑΕΜΥ

“Καθοριστικά θα συμβάλει στον προσυμπτωματικό έλεγχο και τηνπρωτοβάθμια φροντίδα υγείας των ακριτών η πρωτοβουλία και η δωρεά των κινητώνμονάδων υγείας στην Πολυκλινική του Ολυμπιακού Χωριού”, τόνισε ο πρόεδρος τουΙΣΑ Γιώργος Πατούλης κατά τη διάρκεια των εγκαινίων που έγιναν την Πέμπτη από τον Πρόεδρο τηςΔημοκρατάις κ. Κάρολο Παπούλια.

«Προσωπικά, ως τέως πρόεδρος της ΑΕΜΥ Α.Ε., νιώθω υπερήφανοςπου, μέσα από τη διοίκησή μας, τέθηκαν οι στέρεες βάσεις για μια λαμπρήπαρουσία και συνέχιση του έργου της ΑΕΜΥ από το νέο Πρόεδρο της ΑΕΜΥ ΦώτηΣερέτη» σημείωσε ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης.

Με αφετηρία το Καστελλόριζο, στις 17 Ιανουαρίου 2014, τοεπιστημονικό προσωπικό της Πολυκλινικής του Ολυμπιακού Χωριού θα επισκεφθεί μετις δύο κινητές μονάδες 35 ακριτικά νησιά (Καστελλόριζο, Σύμη, Κάσο, Αμοργό,Ανάφη, Κίμωλο, Φολέγανδρο, Ηρακλειά, Δονούσα, Σχοινούσα, Κουφονήσια,Αστυπάλαια, Σίφνο, Σέριφο, Σίκινο, Ίο, Λειψούς, Αρκοί, Φούρνους, Γαύδο, ΆγιοΕυστράτιο, Ψαρά, Οινούσσες, Τήλο, Νίσυρο, Θύμαινα, Μήλο, Κύθνο, Αντίπαρο,Χάλκη, Αλόννησο, Κάρπαθο και Φαρμακονήσι) και θα προσφέρει εντελώς δωρεάνιατρικές εξετάσεις από: γυναικολόγο, διαιτολόγο, καρδιολόγο, οδοντίατρο,ορθοπεδικό, οφθαλμίατρο, πνευμονολόγο και ωτορινολαρυγγολόγο. Επίσης, θαυπάρχει η δυνατότητα εξειδικευμένων εξετάσεων καθώς οι κινητές μονάδεςδιαθέτουν ψηφιακό μαστογράφο, φορητό μηχάνημα ακτινογραφίας και μέτρησηςοστικής πυκνότητας.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών θα συνεχίσει να στηρίζει μέσα απότα Οδοιπορικά Υγείας του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής που έχει από κοινού με τηνΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, τις παραμεθόριες και απομακρυσμένεςπεριοχές όλης της Ελλάδας τόσο με φαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό όσο και μεεθελοντές γιατρούς στην Πρωτοβάθμια Περίθαλψη.



Διαβάστε επίσης

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: σημαντική δωρεά για τους ακρίτες