ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Όταν οι Άγγελοι συναντούν τους Δαίμονες του καρκίνου

Μία ξεχωριστή καιδιαφωτιστική εκδήλωση με τίτλο  "Οι Άγγελοι & οι Δαίμονες τουΚαρκίνου" οργανώνουν η MKO ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ- “Be Strong”, οργάνωση ψυχοκοινωνικής υποστήριξης ανθρώπων πουεμπλέκονται με τον καρκίνο και το Πρότυπο Πολυϊατρείο Προληπτικής ΙατρικήςΟΡΘΟΒΙΟΤΙΚΗ, με αφορμή την ΠαγκόσμιαΗμέρα κατά του καρκίνου, στις 12 Φεβρουαρίου στο Γκάζι.
Όταν οι Άγγελοι συναντούν τους Δαίμονες του καρκίνου

Μία ξεχωριστή καιδιαφωτιστική εκδήλωση με τίτλο "Οι Άγγελοι & οι Δαίμονες τουΚαρκίνου" οργανώνουν η MKO ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ- “Be Strong”, οργάνωση ψυχοκοινωνικής υποστήριξης ανθρώπων πουεμπλέκονται με τον καρκίνο και το Πρότυπο Πολυϊατρείο Προληπτικής ΙατρικήςΟΡΘΟΒΙΟΤΙΚΗ, με αφορμή την ΠαγκόσμιαΗμέρα κατά του καρκίνου, στις 12 Φεβρουαρίου στο Γκάζι.

Ο Ιδρυτής της Be Strong κ. Παναγιώτης Μιχαήλ, θα ξεδιπλώσει με τη βοήθεια της Life Coach Δρ Νάνσυ Μαλλέρου τη δικήτου εμπειρία και τα προσωπικά βιώματα από την διπλή «συνάντησή» του με τον «δαίμονα» και τηδύναμη που χρειάστηκε για να κρατήσει το όνειρό του ζωντανό. Στόχος τηςεκδήλωσης είναι να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το κοινό για την ασθένεια– δαίμονα που ταλαιπωρεί πολλούς συνανθρώπους μας. Οχτώ διακεκριμένοιεπιστήμονες – «άγγελοι», θα αναπτύξουν ο κάθε ένας από την δική τουεπιστημονική σκοπιά τις μεθόδους πρόληψης, θεραπείας και αντιμετώπισης τουκαρκίνου. Στη συνέχεια, Καθοριστική θα είναι η συμμετοχή του κοινού, το οποίοθα έχει τη δυνατότητα να θέτει ερωτήσεις στους ομιλητές αλλά και να απαντά στα δικά τους ερωτήματα με στόχο τηναπομυθοποίηση της ασθένειας.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν 8 διακεκριμένοι ομιλητές:

Δρ. Θεοχάρης Θεοχαρίδης - Καθηγητής Φαρμακολογίας, Παθολογίας και Βιοχημείας τουΠανεπιστημίου Tufts τηςΒοστώνης

Δρ. Φώτης Στεφανής- Εργοφυσιολόγος, Επιστημονικός Συνεργάτης τηςΟρθοβιοτικής

Δρ. Ευάγγελος Κατσαρός - M.D, Νευρολόγος- Επιστημονικός Συνεργάτης της Ορθοβιοτικής , ΔιευθυντήςΝευρολογίας στο Νοσοκομείο Metropolitan, Επιστημονικός Υπεύθυνος ΕΥΡΟΣΥΝΑΨΙΣΙ.Κ.Ε.

Δρ. Γλυκερία Ψαρρά - Κλινική Διαιτολόγος -Διατροφολόγος, Επιστημονικός Συνεργάτης τηςΟρθοβιοτικής .

Ειρήνη Δημοπούλου - Κλινική Ψυχολόγος , Επιστημονικός Συνεργάτης της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής & Ψυχικής Υγείας -Κέντρο Ημέρας Ψυχολογικής ΥποστήριξηςΑσθενών με Καρκίνο.

Κορίνα Τσομπανισάκη- Κοινωνική Λειτουργός

Ηλιάννα Πεσσάρη – Ψυχολόγος, Ψυχοδραματίστρια

Θα ακολουθήσει διαδραστικήσυζήτηση της Life Coach Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, με τον Ιδρυτή της Be Strong κ. ΠαναγιώτηΜιχαήλ και τη συμμετοχή του κοινού.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η Life Coach Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθείστις 12 Φεβρουαρίου στις 18:00, στοΑμφιθέατρο του Ραδιοφωνικού Σταθμού ΑΘΗΝΑ 9,84 στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι.