ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η επόμενη μέρα της Μυρτούς

H ιστορία της συγκλόνισε το πανελλήνιο πριν από ενάμισι περίπου χρόνο όταν κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Πάρο o Πακιστανός Αχμέτ Βάκας αφού την βιάσε την ξυλοκόπησε άγρια στα βράχια της παραλίας.
Η επόμενη μέρα της Μυρτούς

H ιστορία της συγκλόνισε το πανελλήνιο πριν από ενάμισιπερίπου χρόνο όταν κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Πάρο o ΠακιστανόςΑχμέτ Βάκας αφού την βιάσε την ξυλοκόπησε άγρια στα βράχια της παραλίας.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΒΑΝΑΥΣΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ

Το απόγευμα της Κυριακής 22 Ιουλίου είχε βρεθεί κακοποιημένηστην περιοχή της παραλίας της Νέας Χρυσής Ακτής, στην Πάρο, η 15χρονη Μυρτώ, ηοποία λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης διακομίστηκε σε νοσοκομείο τηςΑττικής.

Αμέσως είχαν μεταβεί στην Πάρο, για τη διερεύνηση τηςυπόθεσης, κλιμάκια Αξιωματικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και ΠροσωπικήςΕλευθερίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής και των Υπηρεσιών Ασφάλειας τηςΑστυνομικής Διεύθυνσης Κυκλάδων.

Αρχικά δεν ήταν ξεκάθαρο πώς συνέβη το περιστατικό και είχανληφθεί και δείγματα βιολογικού υλικού από τα ρούχα της ανήλικης. Οι αστυνομικέςέρευνες, είχαν επεκταθεί και στα άτομα, τα οποία έφυγαν τις επόμενες ημέρες απότο νησί με διάφορες προφάσεις.

Ανάμεσα σε αυτά τα άτομα ήταν και τρεις Πακιστανοί, οιοποίοι αργότερα εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα της περιοχής Νέας Χαλκηδόνας καιπροσήχθησαν στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.



Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr