ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

ΙΣΑ: Η πρόσφορα αγάπης για το συνάνθρωπο συνεχίστηκε και στην Εκατονταπυλιανή της Πάρου

Μετά τη συγκέντρωση φαρμάκων σε Τήνο και Πάρο στις 15 Αυγούστου, ολοκληρώθηκε με επιτυχία και εχθές, Κυριακή 16 Αυγούστου, η δράση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του φιλανθρωπικού οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Όλοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία» του ραδιοτηλεοπτικού Σταθμού ΣΚΑΪ, όπου στην Εκκλησία της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής της Πάρου συγκεντρώθηκαν πολλά φάρμακα και υγειονομικό υλικό.

ΙΣΑ: Η πρόσφορα αγάπης για το συνάνθρωπο συνεχίστηκε και στην Εκατονταπυλιανή της Πάρου

Στη διαδικασία για τη συλλογή φαρμάκων παρέστησαν ο Δήμαρχος Πάρου, κ. Κωβαίος Μάρκος, ο αντιδήμαρχος Πάρου, κ. Χριστόφορος Χρήστος, ο υπεύθυνος των κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου Πάρου, κ. Λεοντής Μικές και με την ευλογία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Παροναξίας Καλλίνικου.

Την ευθύνη είχαν οι εθελοντές του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής και την εποπτεία η ιατρός κυρία Μελιάδου.

«Είναι συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου και αυτό μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε τον αγώνα μας με γνώμονα την ανακούφιση των ευπαθών, ανασφάλιστων και άρρωστων συνανθρώπων μας. Συνεχίζουμε ενωμένοι την προσπάθειά μας όσο η πολιτεία αδυνατεί να καλύψει αυτούς τους ανθρώπους», ανέφερε ο Πρόεδρος του ΙΣΑ, κ. Πατούλης.

Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής λειτουργεί στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, στην οδό Σεβαστουπόλεως 113, Δευτέρα-Παρασκευή, από τις 9.00 το πρωί έως τις 3. 00 το μεσημέρι. Δέχεται ασθενείς οι οποίοι είναι ανασφάλιστοι. Εκεί, μπορούν να εξετάζονται και να παραλαμβάνουν τα φάρμακά τους. Προκειμένου να εξετασθούν, θα πρέπει να προσκομίζουν: 1)ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης, ώστε να αποδεικνύεται η ταυτότητά τους 2)Βιβλιάριο Υγείας το οποίο έχει λήξει 3) Κάρτα ανεργίας, η οποία επίσης έχει λήξει.