ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαμάχη για την καταλληλότητα του Νοσοκομείου Ληξουρίου

Οι απόψεις για την καταλληλότητα του Νοσοκομείου Ληξουρίου διίστανται και οι αρμόδιες αρχές εκφράζουν διαφορετικές απόψεις για το αν πρέπει να κριθεί ακατάλληλο όλο το κτίριο του Νοσοκομείου Ματζαβινάτειο ή μέρος του νοσοκομείου.
Διαμάχη για την καταλληλότητα του Νοσοκομείου Ληξουρίου

Οι απόψεις για την καταλληλότητα του Νοσοκομείου Ληξουρίουδιίστανται και οι αρμόδιες αρχές εκφράζουν διαφορετικές απόψεις για το ανπρέπει να κριθεί ακατάλληλο όλο το κτίριο του Νοσοκομείου Ματζαβινάτειο ή μέροςτου νοσοκομείου.


Μετά τον πρωτοβάθμιο έλεγχο που έγινε μετά το σεισμό της Κυριακήςστην Κεφαλονιά, υπήρξε προφορική ενημέρωση πως οι ζημιές δεν είναι σοβαρέςωστόσο η Υπηρεσία Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων ανέφερε με έγγραφό της πως τονοσοκομείο είναι ακατάλληλο.


Αίσθηση έχει προκαλέσει και η δήλωση του Αντιπεριφερειάρχηκ. Κουρή ο οποίος σε δηλώσεις του σε αντιπροσωπεία της Επιτροπής Αγώνα Φορέωντης Κεφαλονιάς για την αντισεισμική θωράκιση και την αποκατάσταση τωνσεισμοπαθών δήλωσε ότι υπάρχει μελέτη από το 2004, βάσει της οποίας δεν θαέπρεπε να λειτουργεί χωρίς πρώτα να αποκατασταθούν τα προβλήματα ασφάλειας στηνανατολική πλευρά του κτιρίου.