ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύλληψη 6 αλλοδαπών αποκλειστικών νοσοκόμων στη Δυτ. Αττική

Αναστάτωση το βράδυ της Δευτέρας σε δημόσιο νοσοκομείο της Δυτ. Αττικής, όταν “εισέβαλαν” στις κλινικές του νοσοκομείου, αστυνομικοί του Τμήματος Αλλοδαπών και συνέλαβαν 6 αλλοδαπές που εργάζονταν παράνομα ως αποκλειστικές νοσοκόμες.
Σύλληψη 6 αλλοδαπών αποκλειστικών νοσοκόμων στη Δυτ. Αττική

Αναστάτωση το βράδυ της Δευτέρας σε δημόσιο νοσοκομείο τηςΔυτ. Αττικής, όταν “εισέβαλαν” στις κλινικές του νοσοκομείου, αστυνομικοί τουΤμήματος Αλλοδαπών και συνέλαβαν 6 αλλοδαπές που εργάζονταν παράνομα ωςαποκλειστικές νοσοκόμες.


Δύο Γεωργιανές, δύο Βουλγάρες, μια Αλβανίδα και μια Ρωσίδαεργάζονταν, σύμφωνα με την αστυνομία, χωρίς να διαθέτουν το προβλεπόμενο πτυχίοΣχολής Αδελφών Νοσοκόμων, άδεια άσκησης επαγγέλματος της αρμόδιας Αρχής,βιβλιάριο υγείας και δεν ήταν εγγεγραμμένες στο μητρώο αποκλειστικών νοσοκόμωντου Νοσοκομείου.


Οι συλληφθείσες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τουςδικογραφία, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.


Παράλληλα, θα ενημερωθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες Δ.Ο.Υ. καιΙ.Κ.Α., προκειμένου να επιβληθούν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα καικυρώσεις.

Σημειώνεται ότι και στις 2 Φεβρουαρίου, το Τμήμα Αλλοδαπώνείχε συλλάβει 14 αλλοδαπές αποκλειστικές νοσοκόμες χωρίς πτυχίο, στονΕυαγγελισμό.




Διαβάστε επίσης

Εργάζονταν χωρίς πτυχίο στον Ευαγγελισμό

Σιώρας: κατά της «μαύρης» εργασίας αλλά τεράστιες οι ελλείψεις