ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υπέρταση, θεωρία και πράξη: Δηλώστε συμμετοχή και μάθετε τα πάντα γύρω από το θέμα της υπέρτασης

Η αρτηριακή υπέρταση αποτελεί συχνότατο πρόβλημα , αφούυπολογίζεται ότι περίπου 2.500.000 Έλληνες πάσχουν από υπέρταση, 40% των οποίωνδεν το γνωρίζει!

Υπέρταση, θεωρία και πράξη: Δηλώστε συμμετοχή και μάθετε τα πάντα γύρω από το θέμα της υπέρτασης

Η αρτηριακή υπέρταση αποτελεί συχνότατο πρόβλημα, αφούυπολογίζεται ότι περίπου 2.500.000 Έλληνες πάσχουν από υπέρταση, 40% των οποίωνδεν το γνωρίζει!

Το Onmed.gr σας δίνει τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε τα 2επιστημονικά βιβλία «Τα 100 μυστικά της υπέρτασης» και «Υπέρταση Θεωρία και Πράξη» των ΔημήτρηΠαπαδόγιαννη, Περικλή Γιόβα και ΝΒ. Καρατζά, τα οποία αποτελούν μία πρωτότυπηπρόταση ενημέρωσης του κοινού γύρω από το θέμα της υπέρτασης, πρωτοποριακή όχιμόνο για τα ελληνικά, αλλά και για τα διεθνή δεδομένα. Δύο εκδόσεις πουενημερώνουν σφαιρικά γύρω από την έγκαιρη πρόληψη και αντιμετώπιση τηςαρτηριακής υπέρτασης και βάζουν ένα λιθαράκι για μία καλύτερη ποιότητα ζωής γιαόλους.

Το βιβλίο «Τα 100 μυστικά της υπέρτασης» απευθύνεται στους πάσχοντεςαπό αρτηριακή υπέρταση, σε όσους κινδυνεύουν να εμφανίσουν ή έχουν υπερτασικόάτομο στο οικογενειακό τους περιβάλλον, αλλά και σε όσους ενδιαφέρονται ναγνωρίσουν τα μυστικά του Νο1 καρδιαγγειακού κινδύνου και να ενημερωθούν για τηνπάθηση, για τη διάγνωση, για την παρακολούθηση, για τις βλάβες που η αυξημένηπίεση μπορεί να προκαλέσει στον οργανισμό, τους φαρμακευτικούς και μηφαρμακευτικούς τρόπους αντιμετώπισης, το ρόλο της διατροφής και άλλα πολλά.

Το βιβλίο δεν είναι μόνο σύγχρονο και έγκυρο, εγκυρότητα πουτην εξασφαλίζει η ομάδα των ειδικών που το έχουν συντάξει, αλλά και εξαιρετικάεύληπτο και ελκυστικό με θαυμάσια εικονογράφηση.

Την επιστημονικήεπιμέλεια του βιβλίου «Τα 100 μυστικά της υπέρτασης» έχουν αναλάβει ο ΔημήτρηςΠαπαδόγιαννης Αναπληρωτής Καθηγητής Καρδιολογίας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών καιο Περικλής Γιόβας Διδάκτωρ της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών , ενώ την επιμέλεια του επιστημονικού βιβλίου «ΥπέρτασηΘεωρία και Πράξη» έχει αναλάβει ο ΝΒ. Καραντζάς.