ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτό που... πραγματικά θέλουν οι γυναίκες!

Αυτό που... πραγματικά θέλουν οι γυναίκες!

Έχετε σκεφτεί τι πραγματικά είναι αυτό που θέλουν ο γυναίκες την περίοδο της κρίσης;

Έχετε σκεφτεί τι πραγματικά είναι αυτό που θέλουν ο γυναίκες την περίοδο της κρίσης;

Απάντηση στο ερώτημα αυτό έρχεται να δώσει μία πρόσφατη έρευνα που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και της Εταιρείας Μελέτης Σεξουαλικής

Συμπεριφοράς και βασίζεται σε ένα πρωτοποριακό στατιστικό μοντέλο, που δημιούργησαν ερευνητές από το Πίτσμπουργκ της Αυστρίας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα προέκυψαν, οι γυναίκες αξιολογούν ως μοναδικό παράγοντα που πραγματικά επηρεάζει την επιλογή συντρόφου, τη «συναισθηματική ασφάλεια που της παρέχει» και μάλιστα σε ποσοστό 100%!

Στην έρευνα, που συμμετείχαν 600 Ελληνίδες, ηλικίας από 18 έως 54 χρόνων, αποτυπώνεται η καταλυτική επίδραση της κρίσης στις ανθρώπινες σχέσεις, με τις γυναίκες να βιώνουν, σε ποσοστό 53%, ισχυρό συναίσθημα κοινωνικής ανασφάλειας, κάτι που τις κάνει να αναζητούν τη χαμένη ασφάλεια στην οικογένεια και στην τρυφερότητα από το σύντροφό τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα δήλωσαν, φαίνεται να βάζουν σε δεύτερη μοίρα όχι μόνο την οικονομική παράμετρο, αλλά υποβαθμίζουν επίσης την ερωτική και κοινωνική ζωή, ζητώντας από το σύντροφό τους τρία πράγματα, πίστη, συντροφικότητα και ενδιαφέρον.

Τέλος, πρόκειται για την πρώτη έρευνα, τα αποτελέσματα της οποίας δείχνουν ότι η μέση Ελληνίδα δε φαίνεται να δίνει σημασία στην οικονομική επιφάνεια του συντρόφου.


Links

BEST OF NETWORK

PlusQueen