ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η νέα μάχη στο Μαρούσι για τον πρόεδρο του ΙΣΑ Γιώργο Πατούλη

Λίγο πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 18ης Μαΐου και ολοκληρώνοντας τη δεύτερη θητεία του ως Δήμαρχος Αμαρουσίου,  ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών
Η νέα μάχη στο Μαρούσι για τον πρόεδρο του ΙΣΑ Γιώργο Πατούλη

Λίγο πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 18ης Μαΐου και ολοκληρώνοντας τη δεύτερη θητεία του ως Δήμαρχος Αμαρουσίου, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης, "λογοδοτεί" ενώπιον του Μαρουσιώτικου λαού στον Δημόσιο Απολογισμό του Έργου του Δήμου Αμαρουσίου για την τριετία 2011 – 2013.


Ο Δημόσιος Απολογισμός του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Απριλίου 2014 στις 7 μ.μ. στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.
Ακολουθούν στις 12 Απριλίου, στις 12 το μεσημέρι τα εγκαίνια της βιοκλιματικής ανάπλασης Εμπορικού Κέντρου Αμαρουσίου. Πρόκειται για το μεγαλύτερο «πράσινο έργο» που έγινε ποτέ στο Μαρούσι και έργο πρότυπο για όλη την Ελλάδα.


Ο κ. Γ. Πατούλης, πρόκειται να ενημερώσει όχι μόνο για τα οικονομικά του Δήμου, τον πρώτο πλεονασματικό προϋπολογισμό του Δήμου και τα έργα που έγιναν στην πόλη, αλλά και για το ανθρώπινο πρόσωπο που απέκτησε το Μαρούσι, με το ευρύ και πρότυπο δίκτυο κοινωνικών υποστηρικτικών δομών και την κοινωνική πολιτική με οριζόντιες και για πρώτη φορά μεγάλες μειώσεις των δημοτικών τελών.