ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παιδικές Κατασκηνώσεις σε παιδιά ανέργων από τον Δήμο Πεντέλης

Πρόγραμμα Διαμονής  παιδιών άνεργων και χαμηλόμισθων σε Παιδικές κατασκηνώσεις για το 2014, προγραμματίζει ο Δήμος Πεντέλης.
Παιδικές Κατασκηνώσεις σε παιδιά ανέργων από τον Δήμο Πεντέλης

Πρόγραμμα Διαμονής παιδιών άνεργων και χαμηλόμισθων σε Παιδικές κατασκηνώσεις για το 2014, προγραμματίζει ο Δήμος Πεντέλης.

Ειδικότερα, όπως ενημερώνει ο Δήμος Πεντέλης:

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση συμμετοχής τους ηλεκτρονικά στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr), στο πεδίο καταχώρισης ηλεκτρονικών αιτήσεων από τις 29.04.2014 έως τις 09.05.2014. στο Πρόγραμμα Διαμονής Παιδιών σε Παιδικές Κατασκηνώσεις έτους 2014.

Δικαιούχοι του προγράμματος ορίζονται οι έχοντες τέκνα που δεν επιδοτούνται για συναφή παροχή από οποιονδήποτε άλλο φορέα για το έτος 2014:
α) ασφαλισμένοι/εργαζόμενοι με σχέση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου που έχουν κατά το προηγούμενο της έναρξης του προγράμματος ημερολογιακό έτος 50 ημέρες στην ασφάλιση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.
β) άνεργοι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, που έχουν συνεχόμενη ανεργία κατά την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων τουλάχιστον έξι μήνες.


Και για τις δύο παραπάνω περιπτώσεις δικαιούχων το πραγματικό οικογενειακό εισόδημα από κάθε πηγή κατά το προηγούμενο οικονομικό έτος δεν δύναται να υπερβαίνει το ποσό των 16.000 ευρώ. Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν τα ανήλικα προστατευόμενα τέκνα της οικογένειας των δικαιούχων που γεννήθηκαν από 01.01.1999 έως 14.06.2008. Τα Παιδιά μπορούν διαμένουν σε μία και μόνο κατασκήνωση μέχρι 15ήμερες.