ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η κοπέλα που έχει έμετο 20 φορές την ώρα!

Στην πρώτη ματιά, τίποτα δεν μαρτυράει ότι η 16χρονη Montana Coughlan από το Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας υποφέρει από μία πολύ σπάνια πάθηση που την υποχρεώνει να έχει διαρκώς το νου της μήπως της έρθει έμετος ακόμα και
Η κοπέλα που έχει έμετο 20 φορές την ώρα!

Στην πρώτη ματιά, τίποτα δεν μαρτυράει ότι η 16χρονη Montana Coughlan από το Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας υποφέρει από μία πολύ σπάνια πάθηση που την υποχρεώνει να έχει διαρκώς το νου της μήπως της έρθει έμετος ακόμα και στις πιο ακατάλληλες στιγμές.

Η νεαρή Βρετανίδα πάσχει από το Σύνδρομο Κυκλικού Έμετου (Cyclical Vomiting Syndrome), το οποίο τις προκαλεί έντονες στομαχικές διαταραχές και έμετο κάθε φορά που μπορεί να αισθανθεί το παραμικρό στρες, κούραση ή στιγμή ενθουσιασμού η 16χρονη.

Κάθε φορά που συμβαίνει αυτό ξεκινάει ένας κύκλος αλλεπάλληλων περιστατικών έμετου που φτάνουν ακόμα και τις 20 φορές μέσα σε μία μόλις ώρα, ενώ το φαινόμενο μπορεί να κρατήσει (μικρές παύσεις) για μέρες ολόκληρες. Ο έμετος συνοδεύεται επίσης από ημικρανίες και έντονο κοιλιακό πόνο.

Όπως λέει η ίδια, ο ανυπόφορος αυτός κύκλος ταλαιπωρίας μπορεί να ξεκινήσει στις 11 το πρωί και να μην σταματήσει μέχρι το βράδι.

Μετά από απίστευτη ταλαιπωρία τα τελευταία 5 χρόνια, όταν και πρωτοεμφανίστηκαν τα συμπτώματα της σπάνιας αυτής ασθένειας, οι γιατροί της έχουν συνταγογραφήσει ένα φάρμακο που συνήθως παίρνουν οι καρκινοπαθείς με σκοπό να την ανακουφίσουν λίγο από την καθημερινή ταλαιπωρία.

Διαβάστε επίσης:

Τι να κάνετε όταν έχετε ίωση

Απίστευτο: Τι σημαίνει αν ένας άντρας βγάλει θετικό τεστ εγκυμοσύνης!

Απίστευτο: Έφαγε τον πλακούντα της γυναίκας του!

Απίστευτο: Οι 5 κακές συνήθειες που μας κάνουν καλό!