ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Food Festival: 40 κυρίες μαγειρεύουν για τα παιδιά της «Ελπίδας»

Μία ιδιαίτερη εκδήλωση αφιερωμένη στα παδιά, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Ιουνίου στους κήπους του Μουσείου Νάσιουτζικ στα Σπάτα Αττικής, από τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», τον Σύλλογο «'Όραμα Ελπίδας» και τον Οργανισμό πρεσβειρών και συζύγων πρέσβεων στην Ελλάδα, LAASA με χορηγό επικοινωνίας το onMed.

Food Festival: 40 κυρίες μαγειρεύουν για τα παιδιά της «Ελπίδας»

Πρόκειται για το International Food Festival και σκοπός της εκδήλωσης αυτής, είναι η ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «Όραμα Ελπίδας».

Στο Διεθνές Φεστιβάλ Φαγητού, οι επισκέπτες θα έχουν τη χαρά να γνωρίσουν και να γευτούν παραδοσιακά εδέσματα της διεθνούς γαστρονομίας, καθώς στον προαύλιο χώρο του Μουσείου Νάσιουτζικ θα υπάρχουν «περίπτερα» 40 πρεσβειών με νοστιμιές από κάθε χώρα. Και βεβαίως, δεν θα λείπει η «ελληνική γωνιά», με τους παραδοσιακούς της μεζέδες και τα απολαυστικά φαγητά της.

Η εκδήλωση θα πλαισιώνεται από παραδοσιακή μουσική όλων των χωρών που συμμετέχουν, ενώ τα παιδιά θα μπορούν να διασκεδάσουν στα φουσκωτά παιχνίδια, που θα τοποθετηθούν ειδικά γι' αυτά εκείνη την ημέρα.

Η εκδήλωση αρχίζει στις 12 το μεσημέρι και θα διαρκέσει έως τις 5 το απόγευμα.

Η είσοδος στοιχίζει 5 € το άτομο, ενώ για τα παιδιά έως 12 ετών είναι δωρεάν.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι επισκέπτες που θα ήθελαν να γευτούν ή και να πάρουν μαζί τους φεύγοντας εδέσματα, θα προμηθεύονται κουπόνια κατά την είσοδό τους στην εκδήλωση.

FLYER 145 210