ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Πριγκίπισσα Τατιάνα στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων

Την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ» επισκέφθηκε η Πριγκίπισσα Τατιάνα, σύζυγος του Πρίγκιπα Νικόλαου, συνοδευόμενη από τη φίλη της, Κατερίνα Κεφαλογιάννη.

Η Πριγκίπισσα Τατιάνα στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων

Η Πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», κύριος Εμμανουήλ Παπασάββας και ο Διευθυντής της Μονάδας Μεταμοσχεύσεων, Δρ. Στέλιος Γραφάκος, την υποδέχτηκαν και την ξενάγησαν στη Μονάδα, όπου η Πριγκίπισσα Τατιάνα με απλότητα, ζεστασιά και ένα φωτεινό χαμόγελο πλησίασε τα παιδιά που νοσηλεύονται εκεί, μίλησε και έπαιξε μαζί τους και τους ευχήθηκε μέσα από την καρδιά της να ολοκληρώσουν γρήγορα τη θεραπεία τους και να γυρίσουν στα σπίτια τους.

Αλλά και οι γονείς των παιδιών στο πρόσωπό της αναγνώρισαν έναν άνθρωπο που νοιάζεται γι' αυτούς και πήραν δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουν τον αγώνα που δίνουν στο πλευρό των παιδιών τους.

Η κυρία Βαρδινογιάννη συγκινημένη την ευχαρίστησε θερμά για την υποστήριξή της στο έργο του Συλλόγου, αλλά και για τη μεγάλη χαρά που έδωσε σε μικρούς και μεγάλους, σκύβοντας με τόση αγάπη στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Τη συνεχάρη δε για την κοινωνική της ευαισθησία και το αίσθημα αλληλεγγύης που τη διαπνέει, και της πρόσφερε την τιμητική πλακέτα του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ».