ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύλληψη 60χρονης που εκβίαζε το γιατρό της

Στη σύλληψη μίας 60χρονης γυναίκας για εκβιασμό του γιατρού της προχώρησε η ελληνική αστυνομία στην Αττική, μετά από καταγγελία του γιατρού.

Σύλληψη 60χρονης που εκβίαζε το γιατρό της

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, η γυναίκα - 60 ετών - ήταν ασθενής του γιατρού για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο γιατρός, καθώς η θεραπεία της δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα, της συνέστησε να απευθυνθεί σε ειδικό χειρουργό.

Καθώς και σε αυτήν την περίπτωση δεν υπήρξε «θετικό» ιατρικό αποτέλεσμα η 60χρονη ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2014 να εκβιάζει τον γιατρό και να ζητά να της καταβάλει αποζημίωση 20.000 ευρώ, προκειμένου να μην τον συκοφαντήσει στα ΜΜΕ.

Ο γιατρός κατέθεσε σε τραπεζικό λογαριασμό το ποσό, αλλά τέλη του Ιουνίου 2014 η συλληφθείσα τον επαναπροσέγγισε και του ζήτησε 20.000 ευρώ επιπλέον για να μεταβεί στο εξωτερικό για νέα θεραπεία.

Ο ιατρός αρνήθηκε και η 60χρονη τον απείλησε ότι θα τον κατέστρεφε επαγγελματικά. Τελικώς ο γιατρός προχώρησε σε καταγγελία στο Τμήμα Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και σε ραντεβού που προγραμμάτισε, με την 60χρονη, της παρέδωσε το ποσό σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, οπότε και συνελήφθη.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.