ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε ύφεση ο καρκίνος στα κοριτσάκια που σάρωσαν το Facebook πριν 4 μήνες

Θυμάστε αυτήν τη φωτογραφία με τρία μικρά κοριτσάκια με καρκίνο που έκανε τον γύρο του κόσμου μέσω του Facebook και άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης τον περασμένο Απρίλιο;

Σε ύφεση ο καρκίνος στα κοριτσάκια που σάρωσαν το Facebook πριν 4 μήνες

Σύμφωνα με ανάρτηση που έγινε και πάλι στο Facebook από τους γονείς τους, η Rylie, η Ainsley και η Rheann έκαναν εξετάσεις που έδειξαν ότι πλέον δεν έχουν κανέναν καρκινικό όγκο στον οργανισμό τους!

Η 3χρονη Rylie Hughey βγήκε νικήτρια από την μάχη με καρκίνο του ήπατος που ήταν στο 5ο στάδιο, η 4χρονη Ainsley Peters είναι σε ύφεση από την λευκαιμία και η 6χρονη Rheann Franklin σε ύφεση από καρκίνο στον εγκέφαλο.

sweet-girls

Τα ευχάριστα αυτά νέα έρχονται αφότου οι γιατροί είπαν στους γονείς της Rheann ότι έχει αποφύγει προς το παρόν τον κίνδυνο και θα ζήσει με υγεία. Μόλις πριν από μερικούς μήνες η πρόγνωση για το μικρό κοριτσάκι ήταν ότι δεν θα ζούσε μετά το φετινό καλοκαίρι.

girls-2

Η μητέρα της Rheann δημιούργησε ιστοσελίδα στο Facebook με τίτλο "Fight Like A Princess" όπου μοιραζόταν με το παγκόσμιο κοινό την προσπάθεια της κόρης της να νικήσει τον καρκίνο. Εκεί αναρτήθηκε και η φωτογραφία που συγκίνησε εκατομμύρια κόσμου, με τα τρία κοριτσάκι να είναι μαζί, να δείχνουν ότι αισθάνονται πολύ κοντά το ένα στο άλλο και όλα αυτά, χωρία να έχουν γνωριστεί ποτέ ξανά στο παρελθόν πριν τη φωτογράφιση που τους έκανε η επαγγελματίας φωτογράφος Lora Scantling.

Οι αντίστοιχες σελίδες για την Rylie και την Ainsley είναι οι "Team Rylie" και η "Ainsley Jane's Allies".

{youtube}FuFQ0tAo3Ho{/youtube}