ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μία συναυλία για την Μονάδα Πρόωρων Νεογνών στο Παίδων Π. & Α. Κυριακού

Συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα, διοργάνωσε πρόσφατα στο Ηρώδειο το Σωματείο Φίλων Παιδιατρικής & Ιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά», στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του για την υποστήριξη των νοσηλευομένων παιδιών στα νοσοκομεία της χώρας με την ευγενική χορηγία της Pfizer Hellas.

Μία συναυλία για την Μονάδα Πρόωρων Νεογνών στο Παίδων Π. & Α. Κυριακού

Συγκεκριμένα, τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τον εκσυγχρονισμό εξοπλισμού μηχανικής υποστήριξης της Μονάδας Πρόωρων Νεογνών του Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών «Π. & Α. Κυριακού», υπό την αιγίδα του οποίου τελεί η διοργάνωση.

Η συναυλία με τίτλο «Θέλει αρετήν και τόλμη η ελευθερία», αποτέλεσε ένα μουσικό ταξίδι με τη μοναδική φωνή του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» και σταθμούς τα πιο αγαπημένα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, με την προσωπική επιμέλεια και φροντίδα του ίδιου του συνθέτη.

Logo Anoixti Agkalia

Η Πρόεδρος της «Ανοιχτής Αγκαλιάς», κυρία Γιολάντα Βλάχου ανέφερε σχετικά: «Σκοπός της Ανοιχτής Αγκαλιάς ήταν και είναι να στηρίζουμε τα νοσηλευόμενα παιδιά και τις οικογένειές τους. Στις προσπάθειές μας, είμαστε ευτυχείς που έχουμε υποστηρικτές, όπως τη Pfizer Hellas, να μας βοηθούν να κάνουμε πραγματικότητα το μήνυμα Υποστηρίζουμε τη Ζωή. Όλοι μαζί συμπαρατασσόμαστε, ώστε στο δύσκολο αγώνα της καθημερινότητας, το παιδί, και επομένως η ίδια η ζωή, να αναδεικνύονται πάντα νικητές».

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer Hellas, κ. Erik Nordkamp δήλωσε σχετικά: «Για όλους εμάς στη Pfizer Hellas, η έννοια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης είναι άρρηκτα συνυφασμένη με την αποστολή, αλλά και με την κουλτούρα της εταιρείας, που είναι η συνεργασία για έναν υγιέστερο κόσμο. Με τη στήριξη της αξιέπαινης πρωτοβουλίας της Ανοιχτής Αγκαλιάς και τη συμμετοχή όλων των εργαζομένων της εταιρείας μας, που παρακολούθησαν τη συναυλία, θελήσαμε να δώσουμε για άλλη μια φορά ένα μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών που μας έχουν ανάγκη».

Logo Pfizer

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ