ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το ιατρικό ανακοινωθέν δίνει τέλος στην υπόθεση της νεκροφάνειας

Δεν υπάρχει θέμα νεκροφάνειας, για την 45χρονη στην Θεσσαλονίκη όπως όλα δείχνουν, καθώς το καρδιογράφημα κατέστησε βεβαία τη διακοπή λειτουργίας της ζωής της ασθενούς η οποία βρισκόταν στο τελικό στάδιο καρκίνου.

Το ιατρικό ανακοινωθέν δίνει τέλος στην υπόθεση της νεκροφάνειας

Αυτό αναφέρει το Ιατρικό ανακοινωθέν του Ιατρικού Διαβαλκανικό Κέντρου στην Θεσσαλονίκη, με αφορμή την περίεργη υπόθεση που διερευνά η Αστυνομία αναφορικά με τον θάνατο της 45χρονης η οποία όπως εικάζεται θάφτηκε ζωντανή στο νεκροταφείο της Περαίας και όπως υποστηρίζουν συγγενείς της, ξύπνησε από το κώμα που είχε περιέλθει, αλλά πέθανε από ασφυξία μέσα στο φέρετρο.

Το ιατρικό ανακοινωθέν, δίνει τέλος στις διάφορες ιστορίες περί νεκροφάνειας ωστόσο η υπόθεση διερευνάται από την Αστυνομία.

Αναλυτικά το ιατρικό ανακοινωθέν για την άτυχη γυναίκα έχει ως εξής:

«Στις 25/09/2014 και ώρα 06.31 π.μ. διαπιστώθηκε από τον ειδικό ιατρό ο κλινικός θάνατος της Κ. Δ. Ζ., διατελούσης σε τελικό στάδιο καρκίνου.
Η διαπίστωση του θανάτου, πέραν της κλινικής εξέτασης, επιβεβαιώθηκε από το αμέσως προηγηθέν ηλεκτροκαρδιογράφημα. Το καρδιογράφημα κατέστησε βεβαία τη διακοπή λειτουργίας της ζωής της ως άνω ασθενούς».

Διαβάστε ακόμη:

Θεσσαλονίκη: Φωνές από το μνήμα - Την έθαψαν ενώ ήταν ζωντανή