ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Pfizer στηρίζει την Τρίτη Ηλικία

Συνεχίζοντας τις δράσεις της για τη στήριξη και τη βελτίωση της καθημερινότητας ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, η ερασιτεχνική ορχήστρα της Pfizer Hellas, πραγματοποίησε δύο μουσικές εκδηλώσεις για ηλικιωμένους συνανθρώπους μας στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία, που έχει καθιερωθεί την 1η Οκτωβρίου.

Η Pfizer στηρίζει την Τρίτη Ηλικία

Οι μουσικοί της ορχήστρας της Pfizer Hellas, με ένα πολύ όμορφο μουσικό πρόγραμμα, προσέφεραν χαρά και στιγμές διασκέδασης στους ηλικιωμένους του Ιδρύματος Χρόνιων Παθήσεων «Άγιος Παντελεήμονας» και του Γ΄ΚΑΠΗ του Δήμου Συκεών – Νεάπολης.

Στα πλαίσια του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Pfizer Hellas και πάντα με όχημα την εθελοντική συμμετοχή των εργαζομένων και την αγάπη τους για τη μουσική, η ορχήστρα, έχει εμφανιστεί σε ανάλογες μουσικές εκδηλώσεις σε συνεργασία με Τοπικούς Φορείς, Συλλόγους και Οργανώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

O Δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών, κ. Σίμος Δανιηλίδης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, κ. Αριστείδης Γαλανός ευχαρίστησαν τη Pfizer Hellas και τα μέλη της ορχήστρας για την αφιλοκερδή τους προσφορά και τόνισαν πόσο σημαντική είναι η στήριξη και η συνεργασία όλων, προκειμένου να παρέχονται ποιοτικές υπηρεσίες και επιλογές στους ηλικιωμένους συμπολίτες μας.

O κ. Απόστολος Καραμούτσιος Διευθυντής του Παραρτήματος Χρονίων Παθήσεων Θεσσαλονίκης «Ο Αγ. Παντελεήμων», ευχαρίστησε, εκ μέρους της Διοίκησης του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Προέδρου κ. Συλβάνας Καρασαββίδου και του Α' Αντιπροέδρου κ. Κων/νου Καζαντζίδη, την Pfizer Hellas για την ευγενική της προσφορά. Επιπλέον, εκφράζοντας τα συναισθήματα και τις ευχαριστίες των περιθαλπομένων, τόνισε ότι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες είναι ευπρόσδεκτες και συμβάλλουν στην επίτευξη του διαρκούς στόχου της αναβάθμισης των παρεχόμενων προνοιακών υπηρεσιών του φορέα, ευελπιστώντας ταυτόχρονα ότι αυτή η σχέση προσφοράς, θα λάβει στο μέλλον μονιμότερο χαρακτήρα.

Ο κ. Νίκος Χατζηνικολάου, Διευθυντής του Τμήματος Ογκολογίας της Pfizer Hellas αλλά και εμπνευστής και μέλος της ορχήστρας τόνισε: «Οι δράσεις της Pfizer Hellas Band αποτελούν μια ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης και ευγνωμοσύνης για την πολύ σημαντική προσφορά των μεγαλύτερων σε ηλικία συνανθρώπων μας στην κοινωνία. Η συγκινητική αποδοχή που λαμβάνουμε από εκείνους, δικαιώνει τις προσπάθειές όλων των συναδέλφων που συμμετέχουν σε αυτή την πρωτοβουλία και ταυτόχρονα μας γεμίζει με ενθουσιασμό, υπερηφάνεια και όρεξη να συνεχίσουμε να ομορφαίνουμε έστω και για λίγο, τις ζωές συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη».

H Pfizer Hellas, στα 54 χρόνια που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, έχει αποδείξει ότι η ιδέα του εθελοντισμού, της προσφοράς και της αλληλεγγύης είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τους στόχους που έχει θέσει στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Οι εργαζόμενοι, μέσα από την άμεση και ανιδιοτελή σύμπραξή τους στο πρόγραμμα ΕΚΕ της εταιρείας, στηρίζουν αυτές τις αξίες, με επίκεντρο πάντα τις ανάγκες του κοινωνικού συνόλου.

Logo Pfizer

Διαβάστε ακόμη:

Παπακώστα: Δράσεις για την Ελλάδα που σταδιακά γερνάει