ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το 7ο Συνέδριο για τις Σπάνιες Παθήσεις

Το 7ο Ετήσιο Συνέδριό της στην Κρήτη, με θέμα «Οι Σπάνιες Παθήσεις στην Κρήτη», οργανώνει η Πανελλήνια Ένωση Σπανίων Παθήσεων (Π.Ε.Σ.ΠΑ.) την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Οκτωβρίου, στην Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Κρήτης, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, της Ιατρικής Εταιρείας Αθηνών και της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης.

Το 7ο Συνέδριο για τις Σπάνιες Παθήσεις

Στο Συνέδριο έχουν προσκληθεί και θα μιλήσουν διακεκριμένοι επιστήμονες, καθώς και ασθενείς με σπάνια νοσήματα, οι οποίοι θα μοιραστούν τις προσωπικές τους εμπειρίες και την καθημερινότητα τους με το κοινό.

Το συνέδριο πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Ιατρική Εταιρεία Αθηνών, στα πλαίσια της Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης των Επαγγελματιών Υγείας στον τομέα των Σπανίων Παθήσεων και αποτελεί μέρος της ευρύτερης προσπάθειας της Π.Ε.Σ.ΠΑ. για την επιμόρφωση των επιστημόνων για τις ιδιαιτερότητες των παθήσεων αυτών.

Στην προσπάθεια μας αυτή, όπως αναφέρουν οι επικεφαλής της διοργάνωσης, έχουμε συναντήσει την εξαιρετική συνεργασία του τμήματος Κλινικής Κοινωνικής και Οικογενειακής Ιατρικής, της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν και θα δοθούν 7 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης, (CME Credits) για τους ενδιαφερόμενους Ιατρούς, καθώς και βεβαιώσεις συμμετοχής.

Διαβάστε ακόμη:

Επικίνδυνα και αντιεπιστημονικά τα μέτρα για φάρμακα και εξετάσεις