ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκανε πλάκα εν πτήσει ότι έχει Έμπολα... Δείτε τι ακολούθησε (vid)

Επιβάτης που αστειεύθηκε λέγοντας ότι έχει προσβληθεί από τον ιό Έμπολα, ενώ βρισκόταν σε πτήση από τις ΗΠΑ για τη Δομινικανή Δημοκρατία προκάλεσε τρόμο στο αεροπλάνο και την επέμβαση ειδικής ομάδας για την αντιμετώπιση επικίνδυνων υλικών που τον απομάκρυνε.

Έκανε πλάκα εν πτήσει ότι έχει Έμπολα... Δείτε τι ακολούθησε (vid)

Ο 54χρονος άνδρας δήλωσε ότι έχει μολυνθεί από τον ιό καθώς βρισκόταν σε αεροπλάνο της US Airways από τη Φιλαδέλφεια προς την Πούντα Κάνα.

«Απλώς αστειευόμουν», δήλωσε καθώς η ειδική υγειονομική ομάδα με μπλε στολές προστασίας και μάσκες τον συνόδευε εκτός του αεροπλάνου, σύμφωνα με το βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Έτσι, αντί να περάσει δύο εβδομάδες διακοπών στην Δομινικακή Δημοκρατία, όπως σχεδίαζε, ο άνδρας στάλθηκε πίσω στις ΗΠΑ.

Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων ήταν αρνητικά για τον ιό Εμπολα, όμως τα λόγια του εν πτήσει προκάλεσαν εκνευρισμό και την αποδοκιμασία των συνεπιβατών του και του πληρώματος.

«Θεωρώ ότι αυτός που το είπε αυτό είναι ηλίθιος και το λέω δυνατά και δεν με νοιάζει εάν το ακούει», ανακοίνωσε από το μικρόφωνο του αεροπλάνου μία αεροσυνοδός πριν από την επέμβαση της ειδικής υγειονομικής μονάδας.