ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καινοτόμο σύστημα κατάλυσης καρκινικών όγκων από την Cana

Το πλέον καινοτόμο σύστημα κατάλυσης καρκινικών όγκων, φέρνουν στην ελληνική αγορά τα Φαρμακευτικά Εργαστήρια Cana.

Καινοτόμο σύστημα κατάλυσης καρκινικών όγκων από την Cana

Ειδικότερα, τα Φαρμακευτικά Εργαστήρια Cana προχώρησαν σε αποκλειστική συνεργασία με την AngioDynamics, για το καινοτόμο σύστημα NANOKNIFE. Με τη χρήση ηλεκτρικού πεδίου το NANOKNIFE είναι το μοναδικό σύστημα παγκοσμίως που πραγματοποιεί τη μη θερμική καταστροφή καρκινικών όγκων που βρίσκονται κοντά σε ευαίσθητες δομές όπως τα αγγεία.

Η αμερικανική εταιρεία AngioDynamics διαθέτει μια πολυποίκιλη σειρά εξειδικευμένων ιατροτεχνολογικών προϊόντων και κατέχει ηγετική θέση στο τομέα της ογκολογίας καθώς προσφέρει λύσεις και για τη θερμική κατάλυση καρκινικών όγκων με την ισχυρότερη συσκευή μικροκυμάτων (μέγιστη ισχύς εξόδου 140Watt).

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Cana, Κώστας Κανάρογλου δήλωσε: «Η Cana σε συνεργασία με την AngioDynamics φέρνει το πλέον καινοτόμο σύστημα κατάλυσης καρκινικών όγκων στην ελληνική αγορά. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που προχωρήσαμε στη συνεργασία με μια από τις καλύτερες εταιρείες ιατροτεχνολογικών προϊόντων παγκοσμίως».

Ποιά είναι η Cana Pharmaceutical Laboratories:

Τα Φαρμακευτικά Εργαστήρια Cana είναι μια ελληνική εταιρεία που από την ίδρυση της το 1928, παρασκευάζει και διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων υγείας στην ελληνική αγορά, αποτελώντας τον έμπιστο συνεργάτη μεγάλων πολυεθνικών, φαρμακευτικών εταιριών.
Η εταιρεία δραστηριοποιείται στους τομείς του φαρμάκου, του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, των προϊόντων φροντίδας υγείας, της ειδικής και κλινικής διατροφής και της βρεφικής φροντίδας. Η εργοστασιακή μονάδα και τα φαρμακευτικά εργαστήρια της Cana διαθέτουν γραμμές παραγωγής που λειτουργούν με αυστηρές προδιαγραφές και παράγουν προϊόντα ιδιαίτερων απαιτήσεων.

cana pharmaceutical laboratories logo

Διαβάστε ακόμη:

Δύο νέες φαρμακευτικές θεραπείες στη μάχη κατά του λεμφώματος

Νευροενδοκρινείς Όγκοι: Ένας σπάνιος καρκίνος με αντίκτυπο στην ποιότητα ζωής των ασθενών

Νέο εμβόλιο «φρενάρει» τον καρκίνο του μαστού