ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Χριστίνα Μήτση αρωγός στο έργο της «ΕΛΠΙΔΑΣ»

H δημιουργός του ελληνικού αρώματος «Μ» και των καλλυντικών προϊόντων «O.live», κυρία Χριστίνα Μήτση, επισκέφτηκε την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ» το μεσημέρι της Κυριακής, δηλώνοντας έμπρακτα την στήριξή της στο έργο της ΕΛΠΙΔΑΣ.

Η Χριστίνα Μήτση αρωγός στο έργο της «ΕΛΠΙΔΑΣ»

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, την υποδέχτηκε θερμά λέγοντας:

«Η παρουσία σου αποτελεί μεγάλη στήριξη για τα παιδιά που νοσηλεύονται εδώ και τις οικογένειές τους, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, και για όλους εμάς που βρισκόμαστε κοντά τους. Σε υποδεχόμαστε ως νέο μέλος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑΣ» και ως νέο σύμμαχο στον αγώνα μας τον οποίο θέλησες να στηρίξεις με βαθειά ευαισθησία. Μέσα από τo μαγευτικό άρωμα «Μ» που δημιούργησες και τη σειρά προϊόντων περιποίησης «O.live», θέλησες να συμπαρασταθείς στο έργο μας και να προσφέρεις υλικά και ηθικά στην «ΕΛΠΙΔΑ» και στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο. Η προσφορά των προϊόντων σας για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο και τους γονείς τους είναι μια σημαντική συνεισφορά στην καθημερινή ζωή του Ξενώνα αλλά και του Νοσοκομείου μας και έκφραση κοινωνικής αλληλεγγύης που μας συγκινεί βαθιά.

Η συμπαράστασή σου μας ενθαρρύνει ακόμα περισσότερο καθώς προέρχεται από έναν άνθρωπο, όπως εσύ, μια στοργική μητέρα, σύζυγο και επιτυχημένη επιχειρηματία, με τεράστια θέληση, υπομονή, επιμονή και οράματα. Αυτή η επιθυμία σου, για αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο, σε οδήγησε σήμερα εδώ και αισθανόμαστε μεγάλη χαρά που έχουμε τη δυνατότητα να σου δείξουμε από κοντά το έργο μας. Σε ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη στήριξή σου και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα βήματά σου και στην πορεία των προϊόντων που ξεχωρίζουν στην ελληνική αγορά και μεταφέρουν στο εξωτερικό αρώματα Ελλάδας!».

Η κυρία Μήτση ευχαρίστησε την κυρία Βαρδινογιάννη για τα καλά της λόγια, τη συνεχάρη για το έργο της και δήλωσε ότι είναι τιμή της που αποτελεί μέλος της οικογένειας της «ΕΛΠΙΔΑΣ». «Όλες οι πωλήσεις του αρώματος «Μ» και μέρος των πωλήσεων των προϊόντων «O.live», είπε η κυρία Μήτση, θα διατεθούν για τους σκοπούς του Συλλόγου». Επίσης η κυρία Μήτση, κατά την επίσκεψή της στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων πρόσφερε προϊόντα «O.live», στις οικογένειες των παιδιών που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο, καθώς και στις οικογένειες που φιλοξενούνται στον Ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

Η κυρία Βαρδινογιάννη, ως αναγνώριση της στήριξης που προσφέρει η κυρία Μήτση, στο έργο της «ΕΛΠΙΔΑΣ», της απένειμε την Τιμητική Πλακέτα του Συλλόγου.