ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νίκησε την ανορεξία και οι φωτογραφίες της σαρώνουν το διαδίκτυο

Η Kara, μια 23χρονη κοπέλα από τις ΗΠΑ, έχει καταφέρει να προκαλέσει ένα κύμα θετικών σχολίων για την ίδια στο διαδίκτυο, αλλά και κύμα ενημέρωσης για όλες τις νέες σε όλο τον κόσμο, σχετικά με την ανορεξία και τις επιπτώσεις της.

Νίκησε την ανορεξία και οι φωτογραφίες της σαρώνουν το διαδίκτυο

Ανέβασε στο διαδίκτυο μια σειρά φωτογραφιών του εαυτού της, που την έδειχναν όπως ήταν όταν έπασχε από ανορεξία και πώς είναι τώρα, που κατάφερε να ξεπεράσει τον βασικό κίνδυνο και σιγά-σιγά- το σώμα της επανέρχεται σε υγιές βάρος.

1032D274907839200 bph2m31.blocks desktop small

Χιλιάδες ήταν οι χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι επαίνεσαν την 23χρονη για την μέχρι τώρα προσπάθειά της και την ενθάρρυναν να την ολοκληρώσει με επιτυχία, καθώς ακόμα δεν έχει επανέλθει πλήρως. Είχε φτάσει οριακό σημείο καθώς ζύγιζε μόλις 32 κιλά, ενώ τώρα έχει φτάσει τα 51 κιλά σωματικού βάρους.

1022D274907839199 qqz5doh.blocks desktop medium

Η ίδια αποκάλυψε μιλώντας στην εκπομπή Today της αμερικανικής τηλεόρασης πως δεν περίμενε τόσο ορμητική ανταπόκριση του διαδικτύου στο πρόβλημά της και πως αυτό της έδωσε δύναμη για τη συνέχεια.

1012D274907839487 mqu3izk.blocks desktop large

Ταυτόχρονα, εξέφρασε την ικανοποίησή της που, μέσω του δικού της παραδείγματος, χιλιάδες άλλες κοπέλες σε όλο τον κόσμο που ενδεχομένως να "παλεύουν" με την εικόνα που έχουν για το σώμα τους και να βρίσκονται στη "δίνη" της ανορεξίας, να πάρουν κουράγιο και να καταλάβουν ότι το μόνο που καταφέρνουν είναι να πλήττουν σοβαρά την ίδια τους την υγεία.

Διαβάστε επίσης:

Η διατροφική διαταραχή που πολλοί άνθρωποι αγνοούν πως έχουν

Από τι κινδυνεύουν οι άνδρες που έχουν εμμονή με το σώμα τους