ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ένα κόσμημα για τη Γυναίκα και για την «ΕΛΠΙΔΑ»

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, ένα ξεχωριστό βραχιόλι δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την ενίσχυση του έργου του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

Ένα κόσμημα για τη Γυναίκα και για την «ΕΛΠΙΔΑ»

Εμπνευστές και δημιουργοί αυτής της διπλά σημαντικής και συγκινητικής πρωτοβουλίας δύο γυναίκες: η Διευθύντρια της Private Events by Omni Apico, κυρία Μίνα Κακανιά και η σχεδιάστρια κοσμημάτων, κυρία Λιάνα Βουράκη.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, τις υποδέχτηκε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ» για να τις ευχαριστήσει και να τις τιμήσει.

«Η συνεργασία σας θα μείνει για πάντα στη μνήμη μας και στην καρδιά μας, είπε μεταξύ άλλων η κυρία Βαρδινογιάννη, συνδυασμένη με την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και την πολύπλευρη προσφορά της γυναίκας ως μητέρας, συζύγου, κόρης, φίλης, επαγγελματία, εθελόντριας, καθημερινής αγωνίστριας, με άλλα λόγια της WONDER WOMAN. Της γυναίκας -θαύμα που συμβολίζει το πανέμορφο βραχιόλι, δημιουργία της Λιάνας Βουράκη, το οποίο από ευγενής ιδέα της Μίνας Κακανιά, έγινε πραγματικότητα και παρουσιάστηκε χθες στην όμορφη εκδήλωση της Omni Apico. Χαίρομαι πολύ που μέσα από το βραχιόλι αυτό συμβολίζεται η δύναμη και η ευαισθησία της κάθε γυναίκας εν όψει της συμβολικής αυτής ημέρας που τιμάμε την Κυριακή 8 Μαρτίου, ενώ ταυτόχρονα φανερώνεται η δική σας μεγάλη καρδιά και η αγάπη σας για τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την κυρία Λιάνα Βουράκη που εδώ και χρόνια στηρίζει ως μέλος μας τον Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ» με γενναιοδωρία και με τις εξαιρετικές της δημιουργίες.

Είναι ένα ιστορικό στέλεχος της ομάδας μας και ένας άνθρωπος που αθόρυβα και με ευγένεια ψυχής ενισχύει τον Σύλλογο και τον στηρίζει. Ευχαριστώ πάρα πολύ τη νέα μας φίλη και σύμμαχο, κυρία Μίνα Κακανιά, η οποία παρόλο που τώρα γνώρισε από κοντά το έργο μας, το αγκάλιασε με τόση πίστη και εμπιστοσύνη και θέλησε να το στηρίξει με την πρωτοβουλία της αλλά και με την πένα της. Με συγκίνησε πολύ το άρθρο της για την «ΕΛΠΙΔΑ» και η ευαισθησία με την οποία περιέγραψε την δουλειά μας μέσα από κάθε της λέξη καλώντας τους αναγνώστες της να έρθουν κοντά μας ως εθελοντές δότες μυελού των οστών. Αγαπητές μου φίλες, η στήριξή σας είναι πολύτιμη για τις προσπάθειές και μας ενθαρρύνει ακόμα περισσότερο».

Ως ένδειξη εκτίμησης για την πολύτιμη συμπαράστασή τους η κυρία Βαρδινογιάννη απένειμε στην κυρία Λιάνα Βουράκη και στην κυρία Μίνα Κακανιά την τιμητική πλακέτα του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ».

To βραχιόλι «Liana Vourakis for Private Events by Omni Apico» θα διατίθεται προς πώληση από το Σάββατο 7 Μαρτίου αποκλειστικά στις boutique Liana Vourakis (Κολωνάκι, Golden Hall), και μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του θα διατεθεί στον Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ».

W BRACELET1