ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η εξομολόγηση της 22χρονης με τους δύο κόλπους

Η 22χρονη Cassandra Bankson από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τα βίντεο που ανεβάζει στο κανάλι της στο YouTube. Αντιμετώπισε κατά την εφηβεία της σοβαρή ακμή κι έτσι μοιράζεται με τον κόσμο τις εμπειρίες και δίνει συμβουλές για την περιποίηση του δέρματος αλλά και για το πώς μπορεί να αντιμετωπίζει κάποιος τον εκφοβισμό που δέχεται λόγω της εμφάνισής του.

Η εξομολόγηση της 22χρονης με τους δύο κόλπους

Η νεαρή αποκάλυψε πρόσφατα μια παράξενη ανατομική ιδιαιτερότητα που έχει το αναπαραγωγικό της σύστημα, καθώς διαθέτει δύο χωριστούς αλλά απολύτως λειτουργικούς κόλπους. Η ανωμαλία αυτή ονομάζεται δίδελφυς ή διφυής μήτρα (uterus didelphys).

uterus

Η κοπέλα διαπίστωσε την ιδιαιτερότητα αυτή κατά τη διάρκεια εξέτασης που έκανε για τα νεφρά της.

2vag2

Όπως αποκαλύπτει η βρετανική Mirror, η 22χρονη άρχισε να ταλαιπωρείται πριν από ένα περίπου χρόνο από πόνους στη μέση. Οι εξετάσεις που έκανε έδειξαν ότι διαθέτει ένα μόνο νεφρό αλλά δύο λειτουργικούς κόλπους.

Εξωτερικά, τα γεννητικά της όργανα διαθέτουν ένα μόνο άνοιγμα, αλλά εσωτερικά υπάρχουν δύο μήτρες και δύο τράχηλοι. Η κοπέλα διαθέτει κανονικά δύο σάλπιγγες όπως όλες οι γυναίκες.

Η κοπέλα μπορεί να κάνει παιδί, είναι όμως πιθανό να υπάρξουν επιπλοκές κατά την εγκυμοσύνη.

2vag

Σε μικρότερη ηλικία, η Cassandra είχε αντιμετωπίσει προβλήματα με την περίοδό της, καθώς η αιμορραγία μπορεί να διαρκούσε έως και 28 ημέρες, είχε πολύ έντονες κράμπες στην κοιλιά ή μπορεί να είχε περίοδο δύο φορές μέσα στον ίδιο μήνα. Οι γιατροί όμως δεν είχαν υποπτευθεί ότι μπορεί να διαθέτει δύο κόλπους.

Αυτή η ανατομική ιδιαιτερότητα εξηγεί πιθανώς τις ορμονικές ανισορροπίες που της προκάλεσαν ακμή κατά την εφηβεία της.

Η κοπέλα συμβουλεύθηκε γυναικολόγο από τη Νέα Υόρκη, η οποία της είπε ότι πιθανότατα δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με τη σεξουαλική της ζωή. Επίσης, η γιατρός δηλώνει πως η κοπέλα δεν αντιμετωπίζει αυξημένο κίνδυνο να εκδηλώσει κάποιο είδος γυναικολογικού καρκίνου.

Διαβάστε επίσης:

Η εξομολόγηση του άντρα με τα δύο πέη