ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Κιμ Καρντάσιαν υπεύθυνη παραγωγής σε ντοκιμαντέρ για την ψυχική υγεία

Η Κιμ Καρντάσιαν είναι κυρίως γνωστή για τις στυλιστικές επιλογές της, τις θηλυκές καμπύλες της και τις λαμπερές εμφανίσεις της σε διάφορες εκδηλώσεις. Αυτή τη φορά, τραβά επάνω της τα φώτα της δημοσιότητας για έναν πιο σημαντικό σκοπό.

Η Κιμ Καρντάσιαν υπεύθυνη παραγωγής σε ντοκιμαντέρ για την ψυχική υγεία

Σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC, η τηλεοπτική προσωπικότητα είναι υπεύθυνη παραγωγής σε ντοκιμαντέρ με τίτλο #RedFlag που προβλήθηκε στο αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι HLN. Το ντοκιμαντέρ πραγματεύεται πώς τα κοινωνικά δίκτυα μπορούν να αποτελέσουν εργαλείο για την αναγνώριση και την αντιμετώπιση ψυχικών νοσημάτων στους νέους.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου, η Κιμ Καρντάσιαν συμμετέχει στην πρωτοβουλία αυτή με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση και πληροφόρηση του κοινού για τα ψυχικά νοσήματα.

«Νιώθω ευλογημένη που έχω γύρω μου συγγενείς και φίλους που μου δίνουν αγάπη και φροντίδα», δηλώνει η Κιμ Καρντάσιαν σύμφωνα με το περιοδικό Entertainment Weekly. «Δεν απολαμβάνουν όμως όλοι τέτοιου είδους υποστήριξη. Το 25% των Αμερικανών θα αντιμετωπίσουν κάποια στιγμή στη ζωή τους κάποια ψυχική νόσο και πολλοί από αυτούς στρέφονται στα κοινωνικά δίκτυα για να διοχετεύσουν τη θλίψη, τη μοναξιά και την απομόνωσή τους.»

Διαβάστε επίσης:

Η επιστημονική εξήγηση πίσω από την... εμμονή με τα μεγάλα οπίσθια!