ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Βουρτσίζουμε Μαζί» με την Κινητή Μονάδα της ΑΙΜ & φροντίζουμε όλα τα χαμόγελα

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και θερμή συμμετοχή του κόσμου, η πρώτη φάση της δράσης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Κινητής Οδοντιατρικής Μονάδας της ΑΙΜ σε Δήμους της Αττικής, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Βουρτσίζουμε Μαζί».

«Βουρτσίζουμε Μαζί» με την Κινητή Μονάδα της ΑΙΜ & φροντίζουμε όλα τα χαμόγελα

Σε διάστημα 3 μηνών (από τις 15 Μαρτίου μέχρι και τις 14 Ιουνίου) η Κινητή Μονάδα της ΑΙΜ επισκέφθηκε συνολικά 15 κεντρικά σημεία των Δήμων: Βριλησσίων, Αιγάλεω, Χαλανδρίου, Νίκαιας, Ν. Σμύρνης, Ηλιούπολης, Π. Φαλήρου, Αγ. Δημητρίου, Καλλιθέας, Αγ. Παρασκευής, Ζωγράφου, Αθηναίων (Αμπελόκηποι & Πλατεία Κοραή), Αμαρουσίου και Ιλίου.

Μικροί και μεγάλοι αγκάλιασαν το πρόγραμμα και με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησαν τον σωστό τρόπο βουρτσίσματος και ενημερώθηκαν για τη φροντίδα των δοντιών τους. Συνολικά, η ΑΙΜ ήρθε κοντά σε 11.000 άτομα, από τα οποία τα 4.000 παιδιά, δίνοντάς τους την ευκαιρία να ελέγξουν τη στοματική τους υγεία στην ειδικά διαμορφωμένη Κινητή της Μονάδα, και να ενημερωθούν για τις σωστές συνήθειες στοματικής υγείας.

Στην επιτυχία του προγράμματος συνέβαλε ιδιαίτερα η καλή συνεργασία και η κινητοποίηση των Δήμων, που το έθεσαν υπό την αιγίδα τους, αλλά και η πολύτιμη προσφορά των εθελοντών οδοντιάτρων των Οδοντιατρικών Συλλόγων Αττικής και Πειραιά.

Παράλληλα, η Κινητή Οδοντιατρική Μονάδα της ΑΙΜ επισκέφθηκε στο αντίστοιχο διάστημα 40 σχολεία, παιδικούς σταθμούς και ιδρύματα, προσφέροντας δωρεάν οδοντιατρικό έλεγχο σε 5.000 παιδιά.

Το ταξίδι συνεχίζεται με επόμενο σταθμό στις αρχές Ιουλίου το νησί Αγκίστρι, όπου η έλλειψη οδοντιατρείου αναγκάζει τους κατοίκους να μετακινούνται στην κοντινή Αίγινα ή ακόμη και στον Πειραιά για οδοντιατρική περίθαλψη.

Το πρόγραμμα «Βουρτσίζουμε Μαζί» απευθύνεται σε όλη την οικογένεια και αποτελεί ακόμα μία πρωτοβουλία κοινωνικής ευθύνης της ΑΙΜ, που ως πρωτοπόρος στη στοματική φροντίδα έχει θέσει ως στόχο τη βελτίωση της στοματικής υγείας των Ελλήνων. Από την αρχή της χρονιάς και μέσα από δράσεις για το ευρύ κοινό σε super market και μεγάλα εμπορικά κέντρα, αλλά και με την περιοδεία της Κινητής Οδοντιατρικής Μονάδας, το πρόγραμμα έχει προσεγγίσει συνολικά περίπου 45.000 άτομα, προσφέροντας ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για την υιοθέτηση σωστών συνηθειών στοματικής υγείας.

Η ΑΙΜ φροντίζει εδώ και χρόνια το χαμόγελό μας με εξειδικευμένα προϊόντα που προσφέρουν ολοκληρωμένη προστασία. Η νέα οδοντόκρεμα AIM Expert Protection για όλη την οικογένεια, είναι η πιο εξελιγμένη οδοντόκρεμα ΑΙΜ που έγινε ποτέ! Εμπνευσμένη από τη σύσταση των οδοντιάτρων για συνδυαστική χρήση οδοντόκρεμας, οδοντικού νήματος και στοματικού διαλύματος, προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία και είναι 3 φορές πιο δυνατή κατά της οδοντικής πλάκας*, όπως και αν είναι το χαμόγελό σας!

Διαβάστε ακόμη:

Δεν θα πιστεύετε τι κάνει τα δόντια πιο... αστραφτερά!

Πώς θα καθαρίσετε τα δόντια σας χωρίς οδοντόβουρτσα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ