ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το νοσοκομείο Metropolitan στηρίζει τους ασθενείς με πρόβλημα ρευστότητας

Χείρα βοηθείας στους ασθενείς που έχουν πρόβλημα ρευστότητας την κρίσιμη αυτή περίοδο του capital control, δίνει και ο ιδιωτικός τομέας υπηρεσιών υγείας και συγκεκριμένα το νοσοκομείο Metropolitan.

Το νοσοκομείο Metropolitan στηρίζει τους ασθενείς με πρόβλημα ρευστότητας

Το νοσοκομείο Metropolitan Hospital όπως αναφέρει η διοίκησή του, θα προχωρήσει στην παροχή των ιατρικών υπηρεσιών προς όλους όσους το επισκέπτονται στο πλαίσιο της κάλυψης που έχουν από ιδιωτικά ασφαλιστικά συμβόλαια υγείας και θα συνεχιστεί για τις επόμενες ημέρες χωρίς καμία διαφοροποίηση.

Η διοίκηση του νοσοκομείου, λαμβάνοντας υπόψη της ότι τα προβλήματα ρευστότητας θα «εισέλθουν» και στο επίπεδο των συναλλαγών των ασθενών με τις οικονομικές υπηρεσίες για την αποπληρωμή της συμμετοχής τους στα νοσήλια, ενεργοποιεί υπηρεσία για την αντιμετώπιση τέτοιων ζητημάτων.

Ζητούμενο για το Metropolitan Hospital είναι, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, τόσο η άμεση επίλυση των σχετικών προβλημάτων όσο και η εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης για την διευκόλυνση των ασθενών. Στο πλαίσιο αυτό καλεί τους άμεσα ενδιαφερόμενους να απευθύνονται στην προϊσταμένη του Γραφείου Κίνησης του νοσοκομείου με την οποία θα αναζητούν από κοινού την καλύτερη δυνατή λύση.

Σημειώνεται ότι το Metropolitan πρωτοπορεί στην υπογραφή συμβάσεων συνεργασίας τόσο με την Ένωση των Ασφαλιστικών Εταιριών όσο και με σημαντικές ασφαλιστικές εταιρίες μεμονωμένα, διαθέτοντας έτσι μια σημαντική δεξαμενή ασφαλισμένων οι οποίοι απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες με τους καλύτερους δυνατούς οικονομικούς όρους.

Διαβάστε ακόμη:

Δωρεάν εξετάσεις στους ασθενείς από τους γιατρούς Αθήνας & Θεσσαλονίκης, την κρίσιμη αυτή ώρα