ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ψηφιακή επιμόρφωση για στελέχη φαρμακευτικών εταιρειών στην 2η Εκπαιδευτική Ημερίδα

Σημαντική ήταν η ανταπόκριση και μεγάλη η ικανοποίηση των στελεχών των φαρμακευτικών επιχειρήσεων στην 2η Εκπαιδευτική Ημερίδα Ψηφιακού Μάρκετινγκ και Multichannel Επικοινωνίας.

Ψηφιακή επιμόρφωση για στελέχη φαρμακευτικών εταιρειών στην 2η Εκπαιδευτική Ημερίδα

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε την 1η Ιουλίου 2015, στο κέντρο της Αθήνας (Radisson Blu Park Hotel) πραγματοποιήθηκε και αφορούσε θέματα ψηφιακού μάρκετινγκ και multichannel επικοινωνίας ειδικά για στελέχη φαρμακευτικών επιχειρήσεων, οργανώθηκε από την εταιρεία GET2WORK, με την υποστήριξη του ΣΦΕΕ, της ΠΕΦ και της ΕΕΦΑΜ.

Η συμμετοχή 80 στελεχών από 25 φαρμακευτικές εταιρίες και 20 εκπροσώπων ανώτατων εκπαιδευτικών οργανισμών, λοιπών φορέων, συμβούλων / εκπαιδευτών και παρόχων λύσεων και υπηρεσιών, επιβεβαίωσε τη σημασία, την ανάγκη και την απαίτηση για την επικαιροποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού στις φαρμακευτικές επιχειρήσεις.

Σκοπός της ημερίδας ήταν η εξοικείωση με τη μεθοδολογία, τα εργαλεία και τις κοινές πρακτικές του digital marketing και multichannel customer engagement. Επιπλέον, στα στοχευμένα φροντιστήρια που πραγματοποιήθηκαν, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να συζητήσουν για τους τρόπους αξιοποίησης βασικών ψηφιακών καναλιών όπως είναι το remote detailing, τα portals επαγγελματιών υγείας, οι mobile συσκευές και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με βάση την αξιολόγηση που λάβαμε από το 40% των συμμετεχόντων και με 9 στους 10 συμμετέχοντες να συστήνουν την ημερίδα σε άλλους συναδέλφους τους για δεύτερη χρονιά, εγκαθιδρύεται πλέον η συμβολή των επιμορφωτικών δράσεων μας στην ενδυνάμωση των ανθρώπων του χώρου της υγείας στον τομέα της νέας ψηφιακής πραγματικότητας.

Οι διοργανωτές της GET2WORK, ευχαριστεί θερμά τον ΣΦΕΕ, την ΠΕΦ και την ΕΕΦΑΜ για την ευγενική υποστήριξή τους, τους ομιλητές, τους εισηγητές των φροντιστηρίων, τους συνεργάτες της εταιρείας και κυρίως όλους τους συμμετέχοντες για το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη που έμπρακτα μας έδειξαν εν μέσω μιας κρίσιμης περιόδου.