ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Eurogroup: Ο Σόιμπλε θέλει «δική» του κυβέρνηση στην Ελλάδα

Μετά τη συμφωνία έρχεται ανασχηματισμός και στο βάθος εκλογές – Οι δανειστές απαιτούν υπουργούς του Ποταμιού του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ – Όλο το βρώμικο παιχνίδι της Γερμανίας.

Eurogroup: Ο Σόιμπλε θέλει «δική» του κυβέρνηση στην Ελλάδα

«Ποιος κυβερνάει αυτον τον τόπο;». Επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε το ερώτημα του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή βρίσκει πρόσφορο έδαφος στο βρώμικο πόλεμο που δέχεται η χώρα μας τις τελευταίες μέρες από το Βερολίνο - Στόχος του Σόιμπλε και των Γερμανών η χώρα να γίνει και επίσημα προτεκτοράτο του Βερολίνου με κυβέρνηση ειδικού σκοπού στην οποία θα συμμετέχουν το Ποτάμι, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ - Οι βόμβες και οι εκβιασμοί Σόιμπλε περί 5ετούς Grexit έχουν βάση και αποτελούν ωμό εκβιασμό κατά της Ελλάδας και κατά της Δημοκρατίας.

Ο εκβιασμός του «χασάπη» της Ευρώπης - όπως αποκαλούν οι πάντες τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε – δεν έχει τέλος. Αποδεικνύεται ότι ο Γερμανός υπουργός οικονομικός δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο. Το σχέδιο του από την πρώτη στιγμή ήταν να ταπεινώσει και να συντρίψει τον Τσίπρα αφού γνώριζε ότι μια αριστερή κυβέρνηση δεν θα δεχόταν να υπογράψει και πολύ περισσότερο να εφαρμόσει μέτρα που θα συντρίψουν τους φτωχούς και τους αδύναμους.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ