ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Μανούλα, άσε με να πεθάνω» - Η ιστορία του 5χρονου Μόργκαν που συγκλονίζει

Ο 5χρονος Μόργκαν Μπίσοπ πάσχει από σοβαρής μορφής έκζεμα, με αποτέλεσμα να περπατά μετά βίας, να μην κοιμάται τις νύχτες και να μην μπορεί να παίξει με τους φίλους του.

«Μανούλα, άσε με να πεθάνω» - Η ιστορία του 5χρονου Μόργκαν που συγκλονίζει

Σε ένα σπαρακτικό ξέσπασμα την ημέρα των γενεθλίων του, είπε στη μητέρα του πως προτιμά να πεθάνει παρά να υποφέρει καθημερινά τους αβάσταχτους πόνους.

Η μητέρα του Μόργκαν, Ντάνα Μπίσοπ, αναφέρει πως ο γιος της δίνει μάχη με το έκζεμα από τότε που ήταν μόλις τεσσάρων μηνών. Η οικογένεια από το Δέτφορντ του Νόρφολκ στην Αγγλία δεν ξέρει τι άλλο να κάνει για να βοηθήσει τον Μόργκαν, καθώς έχουν ήδη δοκιμαστεί όλες οι θεραπείες που προσφέρει η Βρετανική Υπηρεσία Υγείας (NHS). Έχει δοκιμαστεί ακόμη και μια μορφή χημειοθεραπείας προκειμένου να ανακουφιστεί το αγόρι, χωρίς όμως το επιθυμητό αποτέλεσμα.

eczema 2

Τα πόδια του πονούν τόσο πολύ που δεν μπορεί να περπατήσει όταν εκδηλώνεται κρίση. Το έκζεμα τον εμποδίζει επίσης να κοιμηθεί, οπότε αναγκαστικά δεν πηγαίνει τακτικά στο σχολείο. Όταν πηγαίνει, συνήθως αποσπάται τόσο από τη φαγούρα που δυσκολεύεται να κρατήσει το μολύβι. Ο Μόργκαν στερείται λόγω της πάθησής του ακόμη και τη χαρά να παίζει με τους φίλους του, αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ της Daily Mail.

a1aa0ee28544df41d219e763498c0411 L

«Έχει εν μέρει χαθεί η προσωπικότητα του Μόργκαν λόγω του εκζέματος», δηλώνει η Ντάνα, η οποία αναγκάστηκε να αφήσει τη δουλειά της για να φροντίζει το γιο της. Η Ντάνα αναφέρει πως ο χειμώνας είναι εξαιρετικά δύσκολος για τον Μόργκαν, λόγω του κρύου καιρού αλλά και της θέρμανσης στο σπίτι. Όμως ούτε το καλοκαίρι είναι εύκολα τα πράγματα, καθώς το έκζεμα επιδεινώνεται λόγω της ζέστης και της γύρης.

eczema 3

Την ημέρα που έκλεινε τα 5, ο Μόργκαν είπε στη μητέρα του πως θα προτιμούσε να πεθάνει παρά να συνεχίσει να αντιμετωπίζει τον πόνο που του προκαλεί το έκζεμα. Όπως είναι φυσικό, η καρδιά της Ντάνα σπάραξε όταν άκουσε αυτά τα λόγια.

Η μητέρα του αναφέρει πως όταν η κρίση είναι πολύ έντονη, το δέρμα του Μόργκαν μοιάζει σαν να έχει καεί από οξύ.

Ο Μόργκαν έχει ένα μικρό αδερφό, τον μόλις ενός έτους Τζέισον, ο οποίος δείχνει τρομερή κατανόηση και όταν τον βλέπει να ξύνεται προσπαθεί να τον βοηθήσει αλείφοντάς τον με κρέμα.

Εκτός από το έκζεμα, ο Μόργκαν πάσχει επίσης από άσθμα και αρκετές διατροφικές αλλεργίες και έχει και πρόβλημα με τα νεφρά του.

Η οικογένεια Μπίσοπ προσπαθεί επί του παρόντος να συγκεντρώσει χρήματα ώστε να δοκιμάσει εναλλακτικές θεραπείες που ίσως βοηθήσουν τον Μόργκαν να αντιμετωπίσει το πρόβλημά του.

Διαβάστε επίσης:

«Σταμάτα να γκουγκλάρεις τα συμπτώματά σου», της είπαν οι γιατροί λίγο πριν πεθάνει
Αμερικανίδα εκδήλωσε το Σύνδρομο του Σοφού μετά από χτύπημα στο κεφάλι!
Από αυτή τη φωτογραφία ανακάλυψαν πως το αγοράκι έχει καρκίνο